Η easyJet προσθέτει 5 νέα δρομολόγια από την Αθήνα το καλοκαίρι του 2024 | Σύνδεση της Αθήνας με 15 προορισμούς

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πέντε νέα δρομολόγια από την Αθήνα προσθέτει στο πτητικό της πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2024 η easyJet, ως απάντηση στην αύξηση της ζήτησης που παρατηρείται για τον προορισμό.

Ειδικότερα, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία θα συνδέει την ελληνική πρωτεύουσα με τη Λυών και το Μπορντό στη Γαλλία, τη Βενετία στην Ιταλία, και τη Μάλαγα και την Πάλμα ντε Μαγιόρκα στην Ισπανία.

Αναλυτικά:

– Η σύνδεση με τη Λυών, με έναρξη στις 31 Μαρτίου, θα προσφέρει 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, οι οποίες θα μειωθούν στις δύο την εβδομάδα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, συμπληρώνοντας τις αντίστοιχες συνδέσεις της Aegean, της Transavia France και της Volotea στη διαδρομή.
– Η σύνδεση με Μπορντό, με έναρξη στις 4 Απριλίου, θα προσφέρει 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, συμπληρώνοντας τα δρομολόγια της Aegean και της Volotea.
– Η σύνδεση με τη Βενετία, με έναρξη στις 22 Απριλίου, θα προσφέρει 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, συμπληρώνοντας τα δρομολόγια της Aegean και της Volotea.
– Η σύνδεση με τη Μάλαγα, με έναρξη την 1η Ιουνίου, θα προσφέρει 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, συμπληρώνοντας τα δρομολόγια της Aegean.
– Η σύνδεση με την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, με έναρξη στις 27 Ιουνίου, θα προσφέρει 2 εβδομαδιαίες συχνότητες, συμπληρωματικά με τα δρομολόγια της Aegean.

Επιπλέον των νέων δρομολογίων, η easyJet θα προσφέρει 23 πρόσθετες εβδομαδιαίες συχνότητες από την Αθήνα το φετινό καλοκαίρι, έναντι του καλοκαιριού του 2023. Τα 5 νέα δρομολόγια θα προσθέσουν 12 εβδομαδιαίες συχνότητες, ενώ οι υπόλοιπες 11 πρόσθετες συχνότητες θα προκύψουν από τη σταδιακή ανάπτυξη στο υπάρχον δίκτυο δρομολογίων.

Το Καλοκαίρι του 2023, η easyJet προσέφερε συνδέσεις με Μπρίστολ, Βασιλεία, Εδιμβούργο, Γενεύη, Λονδίνο, Λισαβόνα (νέα δρομολόγιο το 2023), Μάντσεστερ, Μιλάνο, Νάπολη και Παρίσι. Σε σύγκριση με το 2019, η αεροπορική εταιρία αύξησε την προσφερόμενη χωρητικότητά της κατά 6,1% και κατά 7,7% σε σχέση με το 2022, φτάνοντας σχεδόν τις 700 χιλιάδες θέσεις μετ’ επιστροφής.

Σημειώνεται ότι, η easyJet είναι μακροχρόνιος συνεργάτης του Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας από το άνοιγμά του.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *