Εκδήλωση της Rentalcars.com στην Αθήνα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Αθήνα και συγκεκριμένα ο συνεδριακός χώρος του Hilton, επιλέχθηκε αυτή τη χρονιά για την παρουσίαση του μεγαλύτερου Online Car Rental Service παγκοσμίως.
Το event πραγματοποιήθηκε τη περασμένη εβδομάδα με σκοπό να παρουσιαστούν από την Rentalcars.com τα αυξημένα στατιστικά αποτελέσματα ενοικιάσεων αυτοκινήτων που σημειώθηκαν το τρέχον έτος στους προμηθευτές της.
Η διάρκεια του ήταν τρεις ημέρες και η έναρξη του έγινε στο Roof του Hilton Αθηνών, όπου διοργανώθηκε από το Avra Tours ένα κοκτέιλ πάρτι με φόντο την όμορφη νυχτερινή ακρόπολη.

H Rentalcars.com προσπαθεί να εξασφαλίσει για τους πελάτες της, τις καλύτερες τιμές καθώς και το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης. Σήμερα, οργανώνει πάνω από 7,5 εκατομμύρια ενοικιάσεις ετησίως σε πάνω από 49.000 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, ενώ οι πελάτες της βρίσκονται σε 163 χώρες. H Rentalcars.com ανήκει πλέον σε ένα από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς ομίλους Priceline Group, όπου υπάγονται επίσης η Rideways, Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, καγιάκ OpenTable.

Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Avra Tours, ανατέθηκε από τη Rideways, η διοργάνωση του κοκτέιλ πάρτι καθώς και η μεταφορά των στελεχών από και προς το Αεροδρόμιο.
Η ανάθεση έγινε στο Avra Tours, επειδή αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της Rideways στην Ελλάδα. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι τουρίστες φαίνεται να προτιμούν ολο και περισσότερο την ενoικίαση αυτοκινήτου στις διακοπές τους.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *