Με επιτυχία η ετήσια συνάντηση των αποφοίτων της Les Roches

ΦΟΡΕΙΣ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11.02.22, στο Olive Garden Fine Dining, του ξενοδοχείου Titania, στην Αθήνα, η ετήσια συνάντηση των αποφοίτων Ελλάδος της παγκοσμίου φήμης Ελβετικής Σχολής διοίκησης και οργάνωσης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Les Roches.

Απόφοιτοι από το Ντουμπάι, το Μιλάνο, αλλά και σε επίπεδο χώρας, από την Αθήνα, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τη Στερεά και τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θράκη, συναντήθηκαν, μετά από δύο χρόνια, και έζησαν μια μοναδική βραδιά, γεμάτη αναμνήσεις από την Ελβετία και συζητήσεις για τις εξελίξεις στο ξενοδοχειακό και τουριστικό γίγνεσθαι. Μεταξύ αυτών και οι συζητήσεις για τις εκλογές του νέου διεθνούς Συμβουλίου αποφοίτων, που θα διεξαχθούν τον προσεχή Μάιο, όπου για πρώτη φορά συμφωνήθηκε η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία Έλληνα υποψηφίου.

Το Συμβούλιο ευχαριστεί τους 60 αποφοίτους, που με χαρά και με περίσσια διάθεση έλαβαν μέρος, τη Διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Τιτάνια για την άριστη οργάνωση της εκδήλωσης, τους υπεύθυνους της Σχολής για την Ελλάδα και τους εκπροσώπους του Συμβουλίου αποφοίτων της Les Roches Κύπρου για τη συμμετοχής τους. Μέχρι την επόμενη εκδήλωσή μας η υπόσχεση όλων των αποφοίτων παραμένει σταθερή στο πιστεύω μας “Les Roches is not just a School, is a Way of Life”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *