ksd copyright
Ο Μιχάλης Μαυρόπουλος | ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

H Liknoss στηρίζει την προσπάθεια επανεκκίνησης του Ελληνικού Τουρισμού

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Liknoss, ηγέτιδα εταιρία στον τομέα του Travel Tech στην Ελλάδα και μέλος του ομίλου North Star, συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια επανεκκίνησης του ελληνικού Τουρισμού και προχωρά στη δωρεάν διάθεση ενός νέου πακέτου καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων για τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

liknossΗ εταιρεία, διαθέτοντας το πιο αξιόπιστο Δίκτυο Ψηφιακής Διασύνδεσης της Ελληνικής Ακτοπλοΐας με τον Τουριστικό κλάδο τα τελευταία 21 χρόνια, προσφέρει στο δίκτυο συνεργατών της τον κατάλληλο σύμμαχο που θα τους επιτρέψει, αυτή τη δύσκολη περίοδο, να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις αναμενόμενες διακυμάνσεις ζήτησης τελευταίας στιγμής ή όγκου κρατήσεων και εκδόσεων εισιτηρίων, με απόλυτη ακρίβεια, ασφάλεια και ταχύτητα.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Liknoss ανέπτυξε για τους συνεργάτες της το ‘Πακέτο Καινοτόμων Υπηρεσιών και Λύσεων’, δίνοντας τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν άμεσα και χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση σε ένα πλέον πιο ψηφιακό περιβάλλον και να ενισχύσουν την επιχείρηση τους κατά τη νέα τουριστική περίοδο με τεχνολογικά προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Για τις Ακτοπλοϊκές εταιρίες

Δημιουργήθηκε το νέο πακέτο υπηρεσιών ‘SeaOnline Plus’ που προσθέτει σημαντική λειτουργικότητα στο βραβευμένο Σύστημα Κρατήσεων SeaOnline και στο Δίκτυο Πρακτορείων των ακτοπλοϊκών εταιριών. Η νέα υπηρεσία περιλαμβάνει μια σειρά χρήσιμων και πρακτικών λειτουργιών, όπως E-ticket, Loyalty, Credit limit, Liknoss Screen και άλλες, που θα παρέχονται εφεξής χωρίς επιπλέον χρέωση.

Για τα Ταξιδιωτικά γραφεία

Το καινοτόμο online B2C προϊόν ‘Liknoss Screen’, θα παρέχεται εφεξής χωρίς χρέωση: α) του εφάπαξ κόστους εγκατάστασης (set-up fee) και β) του μηνιαίου κόστους υποστήριξης (monthly subscription fee).

Το ‘Liknoss Screen’ είναι ένα πλήρες e-shop για την online αναζήτηση δρομολογίων, πώληση και έκδοση εισιτηρίων, προσθέτει δε ένα σημαντικό ψηφιακό κανάλι πώλησης στην τουριστική επιχείρηση.

Οι νέες υπηρεσίες δίνουν ένα ισχυρό προβάδισμα στις επιχειρήσεις των συνεργατών, ενισχύουν την εμπειρία και ικανοποίηση των πελατών τους, δημιουργούν νέες πηγές εισοδήματος διασφαλίζοντας τις υπάρχουσες, μειώνουν δραστικά το λειτουργικό κόστος και παρέχουν πρόσβαση στην παγκόσμια ψηφιακή αγορά. Η διαδικασία απόκτησης του νέου πακέτου υπηρεσιών είναι απλή και πραγματοποιείται από την έμπειρη  ομάδα της Liknoss σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε εταιρείας.

ksd
adv

«Σε αυτή την εποχή που όλοι εργαζόμαστε σκληρά για την επανεκκίνηση του Τουρισμού, τα νέα εργαλεία που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων τους στην παγκόσμια online αγορά, χωρίς να επιβαρύνονται με έξοδα και χρονοβόρες διαδικασίες» δήλωσε ο  Μιχάλης Μαυρόπουλος, CEO Liknoss Group, για να συμπληρώσει «Ειδικά σε αυτές τις συνθήκες, η δοκιμασμένη αξιοπιστία και σταθερότητα του συστήματος της Liknoss αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί επιτρέπει στους συνεργάτες μας να αφιερωθούν απρόσκοπτα στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα.»

Το Liknoss Group

Η LIKNOSS είναι η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας σε online κρατήσεις και συστήματα έκδοσης εισιτηρίων που παρέχουν υπερσύγχρονα τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες στους κλάδους Ταξιδίων, Τουρισμού, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 με το όνομα FORTHCRS. Από το 2018, ο Όμιλος LIKNOSS είναι ο βραχίονας Τεχνολογίας Ταξιδιών και Τουρισμού του ομίλου North Star. Ο Όμιλος North Star Group είναι ένας ανεξάρτητος, διεθνής όμιλος εταιρειών που δραστηριοποιείται στους κλάδους της Ναυτιλίας, της Τεχνολογίας, της Ενέργειας και του Real Estate και εστιάζει και επενδύει στις  τεχνολογικές εξελίξεις και την καινοτομία.

Ο Όμιλος LIKNOSS αποτελείται από την CRS LIKNOSS SA, την LIKNOSS Italy Srl και την LIKNOSS Central Europe SA.

Η LIKNOSS εξυπηρετεί έναν από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στον κόσμο σε συστήματα κρατήσεων και ηλεκτρονική διανομή ηλεκτρονικών κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων. Η εταιρεία εξειδικεύεται στα συστήματα κράτησης και έκδοσης εισιτηρίων, διαθέτοντας το πιο αξιόπιστο Δίκτυο Ψηφιακής Διασύνδεσης της Ελληνικής Ακτοπλοΐας με τον Τουριστικό κλάδο τα τελευταία 21 χρόνια.

Εκτός από την κεντρική δραστηριότητα της επιχείρησης, η LIKNOSS προσφέρει καινοτόμες λύσεις στη βιομηχανία πορθμείων (ολοκληρωμένα συστήματα διανομής, πωλήσεις διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας, αυτόματη προσφορά ναύλου, εφαρμογή κώδικα QR σε ταξιδιωτικές υπηρεσίες, ηλεκτρονικά εισιτήρια, υπηρεσία διαχείρισης ορίου πίστωσης, λύσεις επιχειρηματικής ευφυΐας). Η εταιρεία διαχειρίζεται πάνω από 26 εκατομμύρια ακτοπλοϊκά εισιτήρια ετησίως με ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και ένα από τα πιο εξελιγμένα παγκόσμια συστήματα διανομής.

Μέσα από μια ευρεία πορεία ανάπτυξης και συνεχούς προόδου, η LIKNOSS εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της στους τομείς του τουρισμού, των διατροπικών μεταφορών και της ψυχαγωγίας, με λύσεις που επιτρέπουν την επέκταση του δικτύου πωλήσεων και τον συνδυασμό των διαφορετικών προσφερόμενων υπηρεσιών.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *