Η Μαρία Πολύζου τρέχει για το Όραμα Ελπίδας στον Μαραθώνιο της Ρόδου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου, που θα διεξαχθεί στις 29 Απριλίου, θα συμμετάσχει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ Μαραθωνίου Δρόμου, Μαρία Πολύζου.

Η μαραθωνοδρόμος θα τρέξει στον αγώνα, μπαίνοντας στην πρώτη γραμμή του «Μαραθωνίου Ζωής», που έχει ξεκινήσει η δρομική της ομάδα «Marathon Team Greece» εδώ και 1,5 χρόνο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», προκειμένου μέσα από τους αγώνες δρόμου, να παρακινηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι και να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών!

Στη Ρόδο, στις 29 Απριλίου, άνθρωποι του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» θα βρίσκονται κοντά στη γραμμή τερματισμού, ώστε όσοι ενδιαφέρονται να μπορούν επί τόπου να δίνουν λίγο σάλιο και συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση να γίνονται εθελοντές δότες μυελού των οστών και μαραθωνοδρόμου του πιο όμορφου μαραθωνίου που έχει γίνει ποτέ, αυτού του «Μαραθωνίου Ζωής»!

Η Μαρία Πολύζου δίνει πρώτη το παράδειγμα διανύοντας και φέτος μαραθώνια χιλιόμετρα με όραμα και ελπίδα, συνεισφέροντας με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Μαραθώνιος της Ρόδου!

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *