Μας αγαπάτε, σας σεβόμαστε, συνεχίζουμε ΝΟΜΙΜΑ

Μας αγαπάτε, σας σεβόμαστε, συνεχίζουμε ΝΟΜΙΜΑ

1
deriziotis

Εδώ και 33 χρόνια, έχω συνηθίσει να έχω μια αμφίδρομη σχέση μαζί σας.
Είναι μια σχέση που χτίσθηκε με πολύ κόπο, μεράκι, τιμιότητα, συνέχεια, εντιμότητα και συνέπεια.

Μέχρι το 1995 από τα διάφορα μέσα ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά, στα οποία είχα την τιμή να εργάζομαι, αλλά και από το 1995 από το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και το money-tourism.gr, προσπαθώ να ενημερώνω τους αναγνώστες μας, έντιμα και -ει δυνατόν- αποκλειστικά, έγκυρα και έγκαιρα.

Έχετε δει ότι δεν «κλέβουμε» θέματα, αναφέρουμε πάντα την πηγή, δεν παραπλανούμε και μέσα από τα λάθη μας, μαθαίνουμε.
Γιατί όλοι κάνουμε λάθη.

Και παράλληλα, έχετε συνηθίσει να λέμε τη γνώμη μας.
Πόσες και πόσες φορές, ο καθένας από εσάς μας έχετε πει, προσωπικά, «μπράβο που το έγραψες».

Σήμερα, με την έναρξη ισχύος του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), αλλάζουν τα δεδομένα.
Για να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας, χρειαζόμαστε την συναίνεσή σας.

Εμείς, όπως πάντα, φροντίσαμε να εναρμονίσουμε τις υποδομές μας, τα μέσα και όλες τις διαδικασίες μας και να ανανεώσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας μας, έτσι ώστε να είμαστε απόλυτα συνεπείς, με τις απαιτήσεις του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού περί προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR) ο οποίος τίθεται σε ισχύ από τις 25 Μαϊου 2018.

Αυτό κάναμε πάντα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.
Γιατί εκτός από θέμα νομιμότητας, είναι και θέμα σεβασμού, να ζητήσουμε την άδειά σας, για να συνεχιστεί η επικοινωνία μας.

Σήμερα λοιπόν, στέλνοντας την σχετική φόρμα επικοινωνίας, ώστε να εξασφαλίσουμε την συνέχιση της σχέσης μας, διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά, τους στενούς δεσμούς που μας ενώνουν: Από μια λίστα πολλών χιλιάδων e mails, έκαναν unsubscribe, 54 χρήστες ΜΟΝΟ!!!
Ναι μόλις 54.
Και βλέπουμε με έκπληξη, ότι σχεδόν κανείς από τον κλάδο μας, δεν έχει προχωρήσει σε διαδιακασία εναρμόνισης με τα νέα δεδομένα και με τη  νομιμότητα…

moneyΈτσι  εξηγείται βέβαια, γιατί το money-tourism.gr, είναι μακράν η πρώτη ενημερωτική ιστοσελίδα στον κλάδο, τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά.
Γιατί, τι να σχολιάσει κανείς, όταν το money-tourism.gr, έχει σύμφωνα με τα δημόσια στοιχεία της ALEXA, bounce rate 24,8%, από τα χαμηλότερα σε σύγκριση με κάθε ιστοσελίδα, ο κάθε αναγνώστης διαβάζει 7,30 σελίδες και ο κάθε αναγνώστης παραμένει στην ιστοσελίδα 18,20 λεπτά, ένα από τα μεγαλύτερα του διαδικτύου, συνολικά.

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι δεν έχετε κάνει ακόμη opt in για να συνεχίσουμε να είμαστε σε επαφή, παρακαλώ να το κάνετε άμεσα, έστω κι αν παλαιότερα είχατε εγγραφεί ως συνδρομητές, γιατί η αποστολή του ενημερωτικού μας newsletter, θα γίνεται πλέον μόνο σε όσους «κλίκαραν» το ΝΑΙ.

Για όποιον δεν πρόλαβε, ή μέσα στα εκατοντάδες e mails, δεν βρίσκει το αίτημα του money-tourism.gr, μπορεί να κάνει κλικ, εδώ.

Σας ευχαριστώ πολύ

Κωνσταντίνος Στ. Δεριζώτης

alexa

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ