Μιχ. Μαυρόπουλος : +30% η κίνηση από Γερμανία για Κρήτη

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις προς Κρήτη από Γερμανία διαπιστώνει ο Περιφερειακός Διευθυντής Ανατολικής Μεσογείου της TUI Destination Services Μιχάλης Μαυρόπουλος, ο οποίος δηλώνει υπερήφανος για την δράση του Tui Care Foundation στην Κρήτη.

ksd photo
ksd photo

Όπως υπογράμμισε ο κ. Μαυρόπουλος, «Το TUI Care Foundation είναι ο βραχίονας της TUI που σχετίζεται με την αειφόρο ανάπτυξη και την διασύνδεση με τις τοπικές κοινωνίες και η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο την δημιουργία ενός δικτύου που για πρώτη φορά θα φέρει κοντά τους παραγωγούς, αρχικά ελαιοπαραγωγούς, οινοπαραγωγούς με τους ξενοδόχους, και αυτό θα ενισχύσει την εμπειρία των πελατών μας που είναι το ζητούμενο. Τα τελευταία χρόνια στη βορειοδυτική Ευρώπη υπάρχει μια αυξανόμενη τάση όπου οι καταναλωτές ζητάνε να έχουν εμπειρία με περισσότερη ευαισθητοποίηση στο περιβάλλον και αυτό σημαίνει αειφόρο ανάπτυξη, βιώσιμη διατροφή, ποιοτικά προϊόντα.

ksd photo
ksd photo

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ξεκινάμε την υλοποίηση του έργου από την Κρήτη, που είναι η «ναυαρχίδα» της TUI στην Ελλάδα».

ksd photo
ksd photo

Εξάλλου, ο κ. Μαυρόπουλος μιλώντας στο money-tourism.gr, στο περιθώριο του συνεδρίου στην Κρήτη εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι η επιβολή του φόρου διαμονής θα επιδράσει αρνητικά στον ελληνικό Τουρισμό.

Δείτε την συνέντευξη του κ. Μαυρόπουλου, στο κανάλι του money-tourism.gr, στο youtube:

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *