Miele Professional: Περιβαλλοντική βιωσιµότητα χάρη στην αξεπέραστη αντοχή συσκευών και την οικονοµική λειτουργία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Αντοχή, ποιότητα και βιωσιµότητα είναι λέξεις που οι πελάτες συνδέουν µε τη Miele. Ηγέτης στην επαγγελµατική φροντίδα του ιµατισµού, αλλά και πρωτοπόρος στο πλύσιµο των πιάτων, µε το σύστηµα φρέσκου νερού για κορυφαία υγιεινή, η Miele Professional δείχνει τον δρόµο προς τη βιωσιµότητα που συνδέεται µε την αντοχή των συσκευών αλλά και την εξοικονόµηση ενέργειας, νερού και απορρυπαντικού. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι µετά από 52 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και στο πλευρό του Έλληνα επαγγελµατία, παραµένει η πρώτη επιλογή και ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας.

Οι δεσμεύσεις της Miele για τον πλανήτη μας

Εξετάζετε την αντικατάσταση του επαγγελματικού σας εξοπλισμού στη φροντίδα ιματισμού; Ανησυχείτε για το πώς να επιτύχετε βιωσιμότητα στην επιχείρησή σας; Αν ναι, η Miele Professional μπορεί να σας παρέχει τις διαβεβαιώσεις που χρειάζεται η επιχείρησή σας όσον αφορά τη βιωσιμότητα.

Από την ίδρυσή της το 1899, το μέλλον του πλανήτη ήταν πάντα στο προσκήνιο της ατζέντας της αφού ακόμα και σήμερα συνεχίζει να παράγει αξιόπιστες συσκευές υψηλής ποιότητας που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου, επαγγελματικό εξοπλισμό που είναι πιο αποτελεσματικός από ποτέ, μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και νερού σε κάθε γενιά προϊόντων και εργάζεται σκληρά για την επίτευξη μηδενικών αποβλήτων διασφαλίζοντας ότι όλα τα υλικά είναι ανακυκλώσιμα.

Για να συμβάλει στην προστασία του πλανήτη, του μοναδικού μας σπιτιού, η Miele δημιούργησε τρεις δεσμεύσεις που θα τη βοηθήσουν να καθοδηγήσει τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ώστε να παρέχει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τους πελάτες της και το μέλλον μας.

Η Miele Professional θέτει νέα δεδομένα στην αντοχή των συσκευών και τις καταναλώσεις

Τα πολύ εντατικά εργοστασιακά τεστ αντοχής 10.000 κύκλων ή και περισσότερο, εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμη αξιοπιστία και διάρκεια ζωής των επαγγελματικών συσκευών. Πάνω από 28.000 ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα για έως και 15 χρόνια μετά την παραγωγή.

Ενδεικτικά:

Ηγέτης στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού

Τα πλυντήρια ρούχων Miele Professional καλύπτουν ανάγκες από 6,5 kg έως 32 kg και διαθέτουν τις υψηλότερες στροφές στυψίματος παγκοσμίως (g factor 704), που ελαχιστοποιούν το υπόλοιπο υγρασίας (43%).

Η Γενιά The Benchmark Machines συνιστά την κορυφαία πρόταση της Miele για το επαγγελματικό πλύσιμο και στέγνωμα του ιματισμού. Τα πλυντήρια ρούχων για φορτία 10 έως 20 kg θέτουν νέα δεδομένα με τη σειρά Performance Plus, που απαιτεί πολύ λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια και νερό από τις συμβατικές συσκευές.

20% Εξοικονόμηση νερού και 30% ενέργειας
Τα Benchmark Machines, αποτελούναι από τις σειρές Performance και Performance Plus που έχουν φέρει την επανάσταση στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού. O νέος μηχανισμός πλύσης EcoSpeed, που βασίζεται σε διαφορετικές ταχύτητες περιστροφής, συμβάλλει στον βαθύ καθαρισμό του ιματισμού. Ο πατενταρισμένος ανοξείδωτος κυψελωτός κάδος 2.0, προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ενώ το οβάλ τύμπανο των πλυντηρίων δεν έχει γωνίες, κοιλώματα ή σχισμές όπου μπορούν να συσσωρευτούν υπολείμματα απορρυπαντικού. Η κορυφαία σειρά Performance Plus μπορεί και προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση νερού κατά 20% και ενέργειας κατά 30%, σε σύγκριση με τα μοντέλα της προηγούμενης γενιάς. Τα κορυφαία μοντέλα Performance Plus σε ανοξείδωτο διαθέτουν πάνω από 90 σταθερά προγράμματα πλύσης, ειδικά πακέτα προγραμμάτων για τον τουρισμό, ειδικά προγράμματα απολύμανσης που συμμορφώνονται με το Ινστιτούτο RKI και επιπρόσθετες κενές θέσεις στη μνήμη για εξατομικευμένα προγράμματα. Όλες οι σειρές διαθέτουν τον νέο πρακτικό πατενταρισμένο μηχανισμό για το κλείδωμα της πόρτας.

Οι νέοι πίνακες χειρισμού επιτρέπουν την εξατομικευμένη προσαρμογή του προγράμματος. Η νέα έγχρωμη οθόνη πλήρους αφής M Touch Pro Plus των μοντέλων Performance Plus προσφέρει ελεύθερα προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις για κάθε απαίτηση του χρήστη. Η λεία και εύκολη στον καθαρισμό οθόνη ανταποκρίνεται τέλεια ακόμη και αν ο χρήστης φοράει γάντια. Επιπλέον, χάρη στη μονάδα επικοινωνίας Connector Box συνδέουμε εύκολα εξωτερικά συστήματα όπως τα δοσομετρικά. Ο νέος αισθητήρας 3D παρακολούθησης παράκεντρου φορτίου εξασφαλίζει την εξαιρετικά ομαλή λειτουργία των πλυντηρίων ρούχων, ακόμη και σε πλήρη φόρτωση. Ο μικρότερος κύκλος στα πλυντήρια Performance Plus χρησιμοποιεί μόνο 5,9 l νερού ανά κιλό ιματισμού και ολοκληρώνεται μετά από μόλις 42 λεπτά. Νέος επίσης είναι ο τρόπος με τον οποίο ένα ποσοστό του ζεστού αέρα στο στεγνωτήριο επιστρέφει στον κάδο χάρη στο ΑirRecycling Flex. Αυτό εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα στεγνώματος σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μικρότερους κύκλους και πιο ήπια επεξεργασία του ιματισμού.

#TheMieleWay με όφελος έως 3.400 € σε επιλεγμένα πλυντήρια ρούχων

Εξασφαλίστε τώρα όφελος έως 3.400 € στα κορυφαία επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων The Benchmark Machines αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες σας με την προωθητική ενέργεια #TheMieleWay έως τις 30 Ιουνίου 2023!

Νέα Γενιά Πλυντηρίων Πιάτων φρέσκου νερού MasterLine

«Ηγέτης» στον χώρο της, η Miele, αποτελεί τη μοναδική εταιρία του κλάδου της στην Ελλάδα, που διαθέτει τεράστια εξειδίκευση στο πλύσιμο των πιάτων με φρέσκο νερό, που εξασφαλίζει αξεπέραστη υγιεινή και απόδοση.

Στη Νέα Γενιά πλυντηρίων πιάτων/ποτηριών φρέσκου νερού MasterLine PFD 40x θα βρείτε μοντέλα με συντομότερο κύκλο πλύσης μόνο 5 λεπτών σε 2 επίπεδα! Με ενσωματωμένο αποσκληρυντή, νέες οθόνες αφής, βελτιωμένο σχεδιασμό κανίστρων, αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα κατά των ιών και εξαιρετικά χαμηλές καταναλώσεις θα αποτελέσει την καλύτερη επιλογή για χώρους εστίασης και μικρές ξενοδοχειακές μονάδες.

Η Miele έχει αναλάβει τρεις δεσμεύσεις για τον πλανήτη

  • Βιωσιμότητα σε κάθε βήμα
  • Συσκευές που δεν αφήνουν ίχνη στον πλανήτη
  • Μείωση αποβλήτων χαρίζοντας στις συσκευές νέα ζωή

Η Miele Hellas στην HORECA

Η Miele Hellas θα παρουσιάσει τις καινοτόμες συσκευές της και τις ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού εξοπλισμού που προσφέρει στο περίπτερό της Α01 στο Hall 2, στην έκθεση HORECA 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί 10-13 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *