©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σημαντικές διακρίσεις για την Ελλάδα στα Travelers’ Choice Awards 2023 | Στα καλύτερα αξιοθέατα στον κόσμο η Ακρόπολη

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πολυνίκης αναδείχθηκε η Ελλάδα στα βραβεία Travelers’ Choice 2023 Best of the Best “Things to Do”, της Tripadvisor, της κορυφαίας ταξιδιωτικής πλατφόρμας στον κόσμο.

Πιο αναλυτικά, η Ακρόπολη αναδείχθηκε στην 14η θέση ανάμεσα στα 25 κορυφαία αξιοθέατα στον κόσμο για το 2023.

Στην κατηγορία “Φύση και εξωτερικές δραστηριότητες”, η πεζοπορία στους καταρράκτες στο Πολυλίμνιο Καλαμάτας, διάρκειας τριών ωρών, για ομάδες έως 15 ατόμων και για ηλικίες έως 75 ετών, βρέθηκε στην 22η θέση.

Στην κατηγορία “Ιστιοπλοΐα & ημερήσιες κρουαζιέρες”, η ολοήμερη κρουαζιέρα για μικρά γκρουπ στη Μήλο, με κατάδυση με αναπνευστήρα και γεύμα, διάρκειας οκτώ ωρών, για ομάδες έως 10 ατόμων και για ηλικίες έως 99 ετών , βρέθηκε στη 13η θέση.

Στην κατηγορία “Καταδύσεις με αναπνευστήρα & θαλάσσια σπορ”, η περιήγηση με μικρό σκάφος στο Ανατολικό Πήλιο, στον Άγιο Ιωάννη, διάρκειας 3 ωρών, για ομάδες των 11 ατόμων και για ηλικίες έως 99 ετών, βρέθηκε στην 11η θέση 21.

Στην ίδια κατηγορία, η περιήγηση με θαλάσσιο καγιάκ στη Ρόδο, διάρκειας 5 ωρών, για ομάδες έως 10 ατόμων και για ηλικίες από 14 έως 80 ετών, βρέθηκε στην 24η θέση.

Για τα βραβεία αναλύθηκαν κριτικές στην Tripadvisor από εκατομμύρια ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, το διάστημα από την 1η Μαΐου 2022 έως τις 30 Απριλίου 2023.

Σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο δείκτη εποχικών ταξιδιών την Tripadvisor, σχεδόν το ένα τρίτο (28%) των ταξιδιωτών παρακινείται από την ευκαιρία να γνωρίσει κάτι καινούργιο και λίγο κάτω από τους μισούς (44%) θέλουν να δημιουργήσουν αναμνήσεις με την οικογένεια και τους φίλους τους στις διακοπές. Με τα βιωματικά ταξίδια να βρίσκονται στο επίκεντρο, το Best of the Best “Things to Do” της Tripadvisor είναι ένας απαραίτητος οδηγός για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να κάνουν κάτι λίγο διαφορετικό στο επόμενο ταξίδι τους.

Σε δηλώσεις της η Kate Urquhart, γενική διευθύντρια εμπειριών στο Tripadvisor, είπε: “Οι εμπειρίες μετατρέπουν τους ταξιδιώτες σε εξερευνητές, τους συνδέουν με την τοπική κοινότητα και τους χαρίζουν αξέχαστες ιστορίες για τα επόμενα χρόνια. Με περισσότερες από 300.000 εμπειρίες προς κράτηση σε περισσότερους από 250.000 προορισμούς παγκοσμίως, το Tripadvisor βοηθά τους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στα καλύτερα πράγματα που μπορούν να κάνουν σε παγκόσμιο επίπεδο και δεσμευόμαστε να επεκτείνουμε αυτόν τον αριθμό εκδρομών και αξιοθέατων σε κάθε προορισμό. Αυτά τα βραβεία είναι μια απόδειξη των επιχειρήσεων που είναι αφοσιωμένες στο να διασφαλίζουν ότι η κοινότητα του Tripadvisor απολαμβάνει τα πιο αξέχαστα ταξίδια και είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσοι αφιέρωσαν χρόνο για να μοιραστούν τις κριτικές τους και να βοηθήσουν τους άλλους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν την επόμενη απόδρασή τους”.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *