grecotel
money tourism copyright photo

Ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης για τον Μπόρις Μουζενίδη | Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις φορέων

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Η μεγάλη οικογένεια της Grecotel αποχαιρετά έναν πολύ σημαντικό συνεργάτη, ένα αυτοδημιούργητο οραματιστή, τον ιδρυτή του Ομίλου Μουζενίδη και πρωταγωνιστή στην ανάπτυξη και εκπροσώπηση του Τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας στην Ανατολική Ευρώπη, αναφέρει σε δήλωσή του ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης, επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και Πρόεδρος του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, εκφράζοντας τα ειλικρινή και βαθιά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη.

«Αποχαιρετούμε έναν φίλο και συνοδοιπόρο στις κοινές προσπάθειές μας για ενδυνάμωση των τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, καθώς και στην ανάπτυξη του Τουρισμού στη χώρα μας και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

FedHATTA:  Αποχαιρετισμός στον Μπόρις Μουζενίδη

Eκ μέρους του κλάδου των Τουριστικών γραφείων, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA κ. Λ. Τσιλίδης, εκφράζει την βαθειά του θλίψη για τον θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου Μπόρις Μουζενίδη, ο οποίος υπήρξε ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ελληνικό Τουρισμό.

ksd PRIMAGEL
adv

«Ο Μπόρις και το έργο του αποτελούν σημείο αναφοράς στον τουρισμό και ιδιαίτερα στον κλάδο μας. Αυτοδημιούργητος, δυναμικός και πρωτοπόρος, κατάφερε να ανοίξει την ρώσικη αγορά για την Ελλάδα και να συνδέσει το όνομά του με τον ελληνικό τουρισμό στη Ρωσία, αλλά και στην ευρύτερη αγορά της Ανατολικής Ευρώπης.
Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια της Διοίκησης της FedHATTA στoυς οικείους του και στους συνεργάτες του.
Θέλω όμως, παράλληλα να εκφράσω και την αναγνώριση του κλάδου μας, για το έργο που αφήνει ως παρακαταθήκη.
Ευχή όλων μας, το σημαντικό του έργο να συνεχίσει επάξια».

ΨΗΦΙΣΜΑ της ΠΟΞ για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, μετά το θλιβερό γεγονός του θανάτου του Μπόρις Μουζενίδη, συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα:

Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Αντί στεφάνου, να γίνει  δωρεά στη μνήμη του στο Ορφανοτροφείο Μέλισσα.
Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία ως Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας ο Γενικός Γραμματέας κ. Μανώλης Τσακαλάκης.

Το Δ.Σ. της ΠΟΞ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τη μεγάλη απώλεια του εξαίρετου επιχειρηματία, πρότυπο ανθρώπου με ανεκτίμητη προσφορά στον ελληνικό τουρισμό.

Ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνου

Συγκλονισμένοι από τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου φίλου του Ρεθύμνου, εξαιρετικού συνεργάτη, συνοδοιπόρου και εμπνευσμένου επιχειρηματία του Ελληνικού Τουρισμού, Μπόρις Μουζενίδη, εκφράζουμε το βουβό πόνο και τη βαθιά θλίψη μας.

Ο πρόεδρος, κ. Μανώλης Τσακαλάκης και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνου, συμπάσχουμε και συμμετέχουμε στο βαρύ πένθος της οικογενείας του.
Συμμεριζόμαστε τα συναισθήματα απώλειας των χιλιάδων συνεργατών απανταχού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τη στεναχώρια των στελεχών και των εργαζομένων στις επιχειρήσεις του.

Υπάρχουν φορές που ο λόγος αδυνατεί να περιγράψει το όραμα, την δύναμη, την εμβέλεια, το εύρος , τη συγκρότηση, την καλοσύνη, προικισμένων προσωπικοτήτων σαν τον Μπόρις Μουζενίδη.

Οραματιστής, πρωτοπόρος στην τουριστική ανάπτυξη ολόκληρων περιοχών στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Μακεδονία, εργάστηκε σταθερά, μεθοδικά, ακάματα, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις αξίες του, για την επίτευξη των στόχων του και την ανάπτυξη της Ελλάδας.

Ο Ελληνικός Τουρισμός οφείλει πολλά στον Μπόρις Μουζενίδη.

Αυτοδημιούργητος, με σκληρή προσωπική εργασία και δικές του πρωτοβουλίες, άνοιξε και ανέπτυξε την απαιτητική αγορά της Ρωσίας. Σεβαστός και φερέγγυος, ενέπνεε εμπιστοσύνη, έκλεινε σημαντικές συνεργασίες,  πρέσβευε με ιδιαίτερη επιτυχία τη χώρα στις διεθνείς αγορές, αφήνωντας ανεξίτηλο το στίγμα του. Η απώλεια για την  τουριστική βιομηχανία της χώρας  είναι μεγάλη, το κενό δυσαναπλήρωτο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της πολυαγαπημένης πατρώας γης που θα δεχθεί τη σορό σου, αγαπημένε Μπόρις.

Αιώνια η μνήμη σου.

Η ΓΕΠΟΕΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού εκφράζει την βαθιά του λύπη για την ξαφνική απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη, η συμβολή του οποίου στην απογείωση του ελληνικού τουρισμού υπήρξε καθοριστική.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συνεργάτες του.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης εκφράζουν την απόλυτη θλίψη τους για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη.

Υπήρξε ένας άνθρωπος που «αγκάλιασε» τον τουρισμό και αφιέρωσε τη ζωή του σ’ αυτόν. Ευχόμαστε στους οικείους και τους συνεργάτες του κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσουν το δυσαναπλήρωτο κενό.

Αιωνία η μνήμη του.

ΣΔΞ Ρόδου

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου με θλίψη αποχαιρετά τον Μπόρις Μουζενίδη.

Έναν αυτοδημιούργητο και πρωτοπόρο επιχειρηματία, ο οποίος άνοιξε και εδραίωσε την μεγάλη αγορά της Ρωσίας στην Ελλάδα.

Εξαιρετικός συνεργάτης και φίλος της Ρόδου, μα πάνω από όλα ένας ευγενικός άνθρωπος έφυγε άδικα και πρόωρα από κοντά μας.

Ο αιφνίδιος θάνατος του αποτελεί μεγάλη απώλεια για την Ελληνική τουριστική βιομηχανία.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του αξέχαστου Μπόρις Μουζενίδη.

NST Travel

“Αποχαιρετώντας έναν πρωτοπόρο του τουρισμού έναν συνεργάτη μα πάνω από όλα φίλο …
Με βαθιά θλίψη εκ μέρους της οικογένειας του nst travel θέλουμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του υιού πατέρα συζύγου και παππού Μπορις Μουζενίδη. Η συμβολή του στην τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας μας ήταν καθοριστική , ένας αληθινός φιλέλληνας ένας αληθινός ευπατρίδης μας αφήνει για το μεγάλο ταξίδι . Άνθρωπος με όραμα θέληση δυναμισμό και πρωτοποριακές ιδέες κατάφερε να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία από το 0. Πιστεύοντας στο μοναδικό προϊόν που λέγετε Ελλάδα κατάφερε να φέρει εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσους τουρίστες και οχι μονο.
Ποτέ δεν ξεχάσω όμως εσενα τον άνθρωπο Μπορις και την αγάπη σου για τους νεους ανθρώπους , τις συμβουλές σου και το σεβασμό που έδειχνες . Είχα την τιμή να με συμπεριλάβεις στην πρώτη πτήση της ellinair από Θεσσαλονίκη για Μόσχα. Η χαρά μας αφάνταστη , όλοι μας σε εγρήγορση για να πετύχει το επαγγελματικό μας ταξίδι , συνεργάτες και προσωπικό της mouzenidis travel ένα μα με επικεφαλής εσena έναν αληθινό ηγέτη έναν αληθινό προστάτη.
Από σήμερα ο τουριστικός κόσμος είναι φτωχότερος.

Καλό ταξίδι….

Εκ μέρους της οικογένειας του

nst travel

ΑΝΤΩΝΗΣ & ΝΙΚΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *