Όμιλος Τσιλεδάκη – Corissia Hotels: Μεγαλώνει η ομάδα | Νέες σημαντικές μεταγραφές !

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Τσιλεδάκη, συνώνυμο της αυθεντικότητας στον τομέα της φιλοξενίας στην Κρήτη από το 1985, ανακοινώνει δύο πολύ σημαντικές προσθήκες στο ανθρώπινο δυναμικό της ηγετικής του ομάδας, οι οποίες έρχονται να ενισχύσουν το στρατηγικό όραμα του ομίλου για βιώσιμη ανάπτυξη και καινοτομία.

ΤσιλεδάκηΟ κ. Κάρλος Μαλλιαρουδάκης αναλαμβάνει την Ανάπτυξη & Διεύθυνση της HOTEL LEADING, της νέας, καινοτόμου εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων του Ομίλου, ως Chief Operating Officer. Έχοντας αναλάβει υψηλότατες διοικητικές θέσεις σε μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες υπό διεθνείς μάρκες, όπως η Intercontinental και η Marriott, σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, ο κ. Μαλλιαρουδάκης φέρνει μαζί του μία πλούσια και μακροχρόνια εμπειρία από τη διεθνή ξενοδοχειακή σκηνή. Ο ρόλος του θα είναι καίριος στην εποπτεία των λειτουργιών των ξενοδοχειακών μονάδων, την καλή εκτέλεση συμφωνιών franchising με διεθνή brands, τη γενική διαχείριση νέων ανοιγμάτων και την ηγεσία στη στρατηγική ανάπτυξη του Ομίλου. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί από τη HOTEL LEADING και στον τομέα της ειδικής ξενοδοχειακής κατάρτισης / μετεκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου υπό τις προδιαγραφές των διεθνών brands.

Εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του, ο κ. Μαλλιαρουδάκης δηλώνει: “Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Chief Operating Officer στην HOTEL LEADING του ομίλου Τσιλεδάκη, βλέπω μια συναρπαστική ευκαιρία να εφαρμόσω τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει στη διεθνή ξενοδοχειακή αγορά. Η ενασχόλησή μου με κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες μου έχει παρέχει μια βαθιά κατανόηση των προκλήσεων και των ευκαιριών σε αυτόν τον τομέα. Είναι μια μεγάλη ευθύνη και πρόκληση να συνδράμω στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων του Ομίλου, ειδικά στην προσπάθεια για την ενίσχυση των διεθνών συνεργασιών και τη διαχείριση των νέων ανοιγμάτων. Με την HOTEL LEADING να αναλαμβάνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα της εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης, είμαι πεπεισμένος ότι θα ενισχύσουμε την ποιότητα και την απόδοση του ανθρώπινου δυναμικού μας, και μαζί, θα αναδείξουμε την HOTEL LEADING σε νέα ύψη

Ο κ. Αριστείδης Λαγουδάκης εντάσσεται ως Γενικός Διευθυντής Περιοχής των Corissia Hotels & Resorts του Ομίλου στην Γεωργιούπολη Χανίων. Με την εκτενή του εμπειρία στον ελληνικό τουρισμό, την άριστη γνώση του όσον αφορά στις ιδιαιτερότητες της τοπικής αγοράς της Κρήτης αλλά και των απαιτούμενων διαδικασιών για ομαλή μετατροπή και λειτουργία μονάδων υπό την μάρκα Hilton, ο κύριος Λαγουδάκης θα διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στην πρακτική εφαρμογή της λειτουργικών διαδικασιών σε όλο το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου.

Ο ίδιος δηλώνει: “Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Γενικού Διευθυντή Περιοχής για τα Corissia Hotels & Resorts, αισθάνομαι μεγάλο ενθουσιασμό και ευθύνη. Αυτή η νέα αποστολή ανοίγει ενδιαφέρουσες διαδρομές για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Με την εμπειρία μου ως πυξίδα, έχω ως στόχο να εμπνεύσω και να οδηγήσω τις ομάδες μας προς ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, αντιμετωπίζοντας

Τσιλεδάκη
Ο κ. Λάμπρος Τσιλεδάκης

τις προκλήσεις ως ευκαιρίες για καινοτομία και βελτίωση. Η συμβολή μου στα Corissia Hotels & Resorts θα επικεντρωθεί στη δημιουργία ενός δυναμικού περιβάλλοντος που υποστηρίζει την εξαιρετική φιλοξενία και την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. Είναι μια συναρπαστική εποχή για εμάς στα Corissia Hotels & Resorts, και είμαι περήφανος που θα είμαι μέρος αυτής της δυναμικής πορείας προς το μέλλον“.

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Τσιλεδάκη αποτελείται σήμερα από 4 συνολικά ξενοδοχεία, το Chania Flair Boutique Hotel, Tapestry Collection by Hilton (5 αστέρων) εντός της πόλης των Χανίων, το Corissia Harmony (5 αστέρων), το Corissia Princess (4 αστέρων) και το Corissia Beach (4 αστέρων) στην παραλία της Γεωργιούπολης στα Χανιά Κρήτης.

Με την έναρξη μιας στρατηγικής συνεργασίας με τη Hilton, δύο επιπλέον υπερπολυτελείς μονάδες 5 αστέρων προβλέπεται σύντομα να προστεθούν στον ξενοδοχειακό όμιλο εντός της πόλης των Χανίων (2026) αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Γεωργιούπολης (2027).

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *