opsarion

Οψάριον: Μια νέα πρόταση γαστρονομίας στη Ρόδο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Οψάριον άνοιξε τις πόρτες του ένα απόγευμα Μαΐου του 2020 χωρίς τραπεζοκαθίσματα, εν μέσω της πρώτης καραντίνας και μαζί του άνοιξε και μια νέα κατηγορία στην εστίαση της Ρόδου και όχι μόνο.

opsarion opsarion ΟψάριονΜια κατηγορία η οποία έφερε κοντά τις λέξεις ‘γρήγορο’, ‘ποιοτικό’, ‘προσιτό’ και ‘φιλικό’ προς στο περιβάλλον.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μοναδικού νέου concept, πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα, στο οποίο ο κόσμος ανταποκρίθηκε άμεσα και με μεγάλη θέρμη.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας, όλες οι συσκευασίες τροφίμων που χρησιμοποιούνται, οι οποίες σχεδιάστηκαν και παράγονται αποκλειστικά για το Οψάριον, είναι ανακυκλώσιμες ή βιοδιασπώμενες.

Επίσης σημαντικό κομμάτι της φιλοσοφίας του Οψάριον είναι η εταιρική κοινωνική ευθύνη, η οποία εκφράζεται με δράσεις οι οποίες ωφελούν την τοπική κοινωνία αλλά και τη δέσμευση των ιδιοκτητών, να συνεργάζονται και να στηρίζουν τους τοπικούς παραγωγούς, όπου αυτό είναι εφικτό.

Όσον αφορά στο μενού, must αποτελούν ο μπακαλιάρος, καθώς και το τηγανιτό καλαμαράκι, τα οποία είναι μοναδικά σε γεύση και υφή.

Τέλος, στα μελλοντικά σχέδια των ιδιοκτητών είναι το άνοιγμα ενός δεύτερου καταστήματος, όπως επίσης και η προετοιμασία ενός επιχειρηματικού πλάνου ώστε να μπορέσει να επεκταθεί η επιχείρηση και μέσω franchising.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *