papageorgakis

Papageorgakis Bros: 45 χρόνια στο πλευρό των ελληνικών ξενοδοχείων

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Με σημείο αναφοράς τις αποκλειστικές συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες κατασκευής πλυντικών συστηµάτων ιµατισµού παγκοσµίως και άξονα την παροχή ευέλικτων πακέτων προµήθειας και εγκατάστασης πλυντικών συστηµάτων και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Papageorgakis Bros, «πρωταγωνιστεί» στον τοµέα των πλυντικών συστηµάτων ιµατισµού στη χώρα µας.

Με έτος ίδρυσης το 1972, η Papageorgakis Bros, εξειδικεύεται στον εξοπλισµό και την υποστήριξη των πλυντικών συστηµάτων ιµατισµού, αποτελώντας την κορυφαία εταιρία στην Ελλάδα στον τοµέα της.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας παραµένει η εξυπηρέτηση των πελατών της και η παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών στην ελληνική αγορά. Η εµπιστοσύνη δε των πελατών της αποτελεί την ύψιστη τιµή και την καλύτερη διαφήµιση, ενώ παράλληλα την «υποχρεώνει» να καταβάλλει ακόµα µεγαλύτερες προσπάθειες, ώστε να φανεί αντάξια της εµπιστοσύνης τους.

papageorgakisΟι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην επιτυχία της Papageorgakis Bros συνοπτικά είναι:

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία που διαπνέει την εταιρία.

Η προσήλωση στην άµεση και αποτελεσµατική υποστήριξη των πελατών της (after sales service).

Η αποκλειστική συνεργασία µε τις µεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες κατασκευής πλυντικών συστηµάτων ιµατισµού παγκοσµίως (π.χ. JENSEN GROUP, IPSO-ALLIANCE, κ.λπ.).

papageorgakis Η πολυετής εµπειρία και η εξειδίκευση.

Η ασύγκριτη ποιότητα των προϊόντων της και οι λογικές τιµές.

Το δίκτυο των συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα.

Η δραστηριοποίησή της και σε άλλες αγορές, όπως η Κύπρος, η Αλβανία, η Βουλγαρία, η FYROM, η Μάλτα, η Αίγυπτος και η Σαουδική Αραβία.

Η πώληση προϊόντων µέσω leasing, καθώς και ο διακανονισµός πληρωµών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η διατήρηση όλων των ανταλλακτικών σε stock, για άµεση αντιµετώπιση οποιουδήποτε προβλήµατος.

Η συνεχής 45ετής παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Ο δωρεάν παρεχόµενος σχεδιασµός  εγκατάστασης για κάθε κατηγορίας πλυντικά συγκροτήµατα και στεγνοκαθαριστήρια.

papageorgakisΗ κάλυψη των αναγκών των πελατών της, σε όποιο σηµείο της χώρας κι αν βρίσκονται. Μάλιστα, το γεγονός ότι η εταιρία δεν διαχωρίζει τους πελάτες της σε «κοντινούς» και «αποµακρυσµένους», έχει συµβάλλει προκειµένου να καταξιωθεί στη συνείδησή τους.

Η εταιρία Papageorgakis Bros, έχει αναλάβει κατά καιρούς, τα µεγαλύτερα projects στον χώρο των πλυντικών συγκροτηµάτων ιµατισµού στη χώρα µας. Μία προσεκτική ανάγνωση του πελατολογίου της άλλωστε, αποδεικνύει µε τον πλέον εύγλωττο τρόπο πως τα περισσότερα και τα πλέον σηµαντικά ελληνικά ξενοδοχεία, έχουν εµπιστευθεί την Papageorgakis Bros για την προµήθεια και την οργάνωση των πλυντικών τους µονάδων ιµατισµού.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως από το 2004 έως και σήµερα, η εταιρία, βραβεύεται κάθε χρόνο µε το βραβείο «Platinum Award», το οποίο αποτελεί την ύψιστη διάκριση της IPSO-ALLIANCE παγκοσµίως.

papageorgakisΣτη σηµερινή ιδίως εποχή, όπου η οικονοµική κρίση πλήττει µε σφοδρότητα την ελληνική οικονοµία και τις ελληνικές τουριστικές µονάδες, η εταιρία Papageorgakis Bros, βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων ξενοδόχων, µε πρωτόγνωρες για τα δεδοµένα του χώρου ενέργειες, όπως το πρόγραµµα ανακύκλωσης παλαιών µηχανηµάτων, η δέσµη µέτρων «Clean the World», η διατήρηση και σε πολλές περιπτώσεις µείωση των τιµών, καθώς και η παροχή ευέλικτων διακανονισµών πληρωµής προς διευκόλυνση των πελατών της.

Στο πλαίσιο αυτό, και παρ’ όλες τις δεδοµένες δυσκολίες της αγοράς, η εταιρία Papageorgakis Bros, συνεχίζει ακάθεκτη την αναπτυξιακή της πορεία, επενδύοντας συνεχώς, τόσο στη βελτίωση των υλικοτεχνικών της υποδοµών, όσο και στην ενδυνάµωση του έµψυχου δυναµικού της. Είναι, άλλωστε, αξιοσηµείωτο το γεγονός πως αποτελεί µία από τις λίγες εταιρίες του χώρου, όπου προχώρησε σε αύξηση των θέσεων εργασίας, κάνοντας πράξη την πεποίθηση πως, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσεις, οι εταιρίες πρέπει να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειµένου να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους.

Ελπίδα όλων των ανθρώπων της Papageorgakis Bros είναι να εξέλθει η αγορά, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, από τη µεγάλη κρίση που τη µαστίζει. Έως τότε όµως, η κορυφαία εταιρία στην προµήθεια πλυντικών συστηµάτων ιµατισµού στη χώρα µας, θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των πελατών της και θα λαµβάνει όλες τις αναγκαίες αποφάσεις, προκειµένου να συντελέσει, τόσο στην τόνωση της αγοράς του τουρισµού, όσο και στην ενίσχυση όλων των τουριστικών µονάδων, µικρών και µεγάλων.

papageorgakisΘα αποτελέσει δε, όπως διαβεβαιώνουν οι επικεφαλής της εταιρίας, ιδιαίτερη τιµή για τους ανθρώπους της, να υποδεχθούν κάθε ενδιαφερόµενο στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, προκειµένου να του παρουσιάσουν τα νέα, ευέλικτα πακέτα προµήθειας και εγκατάστασης πλυντικών συστηµάτων ιµατισµού της Papageorgakis Bros.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *