“ΡΟΔΟΣ 5-0”: Παγκόσμια καμπάνια από τον ΠΡΟΤΟΥΡ για την προώθηση του Silver τουρισμού | VIDEO

VIDEO ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

O Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ), παρουσίασε σήμερα το πρόγραμμα  “ΡΟΔΟΣ 5-0/Rhodes 5-0”, προσανατολισμένο στην ενίσχυση του silver τουρισμού κατά τη χαμηλή περίοδο και στην επέκταση της χρονικής διάρκειας της σεζόν. Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία, με στόχο να ξανακάνει το σμαραγδένιο νησί, προνομιακό προορισμό των ηλικιών 50+, εκτός της υψηλής τουριστικής περιόδου.

Βασική επιδίωξη είναι να αποτελέσει το εν λόγω πρόγραμμα τη βάση για ένα νέο τουριστικό προϊόν,  που θα μπορούσε να αναπτυχθεί στη Ρόδο,  εφόσον υπάρξει σύμπλευση και αρωγή από τους εμπλεκόμενους stakeholders, ιδιωτικούς και μη φορείς.

©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το “Ρόδος 5-0” με τον ιδιαίτερο και εμπνευσμένο τίτλο του, ήρθε για να δείξει το δρόμο προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Το πρόγραμμα εμπεριέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που διαθέτει η Ρόδος, ώστε να προσθέσει ένα τέτοιο καινοτόμο προϊόν στην προϊοντική της «φαρέτρα» και να το παρουσιάσει στις διεθνείς αγορές.

Πολιτισμός, ιστορία, γαστρονομία, περιπατητικές εμπειρίες, σύγχρονη Ροδίτικη ζωή, γευσιγνωσία, επισκέψεις σε μουσεία,  εξερεύνηση και ανακάλυψη, βραδινές διαδρομές και διασκέδαση, ευεξία και χαλάρωση, μαγειρεύω και γεύομαι, απολαμβάνω και παίρνω μαζί μου οσμές και μυστικά 23 αιώνων,  της Ροδίτικης γης… Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα της Ρόδου αξιοποιούνται για την ανάπτυξη της ειδικής μορφής του Silver τουρισμού στο νησί.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται-όπως φανερώνει ο τίτλος του-σε περιηγητές άνω των 50 ετών (singles, ζευγάρια, φίλους και παρέες…) και η προώθηση του θα γίνει σε πάνω από 36 χώρες εντός και εκτός Ευρώπης. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι πρώτες κρατήσεις έγιναν από Ινδία!

Ασφαλώς, το πρόγραμμα θα έχει μεγάλη προώθηση και στην ελληνική αγορά.

O ΠΡΟΤΟΥΡ καλεί όλους να αγκαλιάσουν αυτή τη πρωτοβουλία και ευχαριστεί δημόσια την Διοίκηση και τον Πρόεδρο του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου, ΝΕΣΤΟΡΙΔΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ,  κ. Σέργιο Αϊβάζη πρώτο αρωγό και συμπαραστάτη της προσπάθειας.

Υπογραμμίζεται ότι έχουν προηγηθεί η πρωτοβουλία για συστράτευση δυνάμεων για την ενίσχυση των πενθήμερων σχολικών εκδρομών στη Ρόδο, αλλά και η συνεργασία του ΠΡΟΤΟΥΡ και του “Low Season Traveler” για την προώθηση της Ρόδου εκτός της υψηλής τουριστικής σεζόν.

Tagged

1 σχόλιο στο ““ΡΟΔΟΣ 5-0”: Παγκόσμια καμπάνια από τον ΠΡΟΤΟΥΡ για την προώθηση του Silver τουρισμού | VIDEO

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *