ΣΕΤΚΕ

ΣΕΤΚΕ : Τα καταλύματα στην Κω λειτουργούν κανονικά

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Στην κανονικότητα έχουν επιστρέψει οι ρυθμοί στην Κω και οι τουρίστες συνεχίζουν κανονικά τις διακοπές τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος,στην οποία υπογραμμίζεται η ασφάλεια των τουριστικών καταλυμάτων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Τα τελευταία 24ωρα το μυαλό και οι σκέψεις μας βρίσκονται στην Κω, που επλήγη από το φονικό πέρασμα του εγκέλαδου. Το νησί της Δωδεκανήσου, που παρά τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τον ισχυρό σεισμό, δείχνει να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς, με τους επαγγελματίες του τουρισμού, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Περιφέρεια, αλλά και τον κεντρικό, κρατικό μηχανισμό να επιδεικνύουν ισχυρά αντανακλαστικά.

Οι ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές του νησιού αποδείχθηκαν ασφαλείς, λόγω της ισχυρής αντισεισμικής τους θωράκισης, συνεισφέροντας σημαντικά στην άμεση επιστροφή της Κω στην κανονικότητα και στους ρυθμούς ενός μεγάλου τουριστικού προορισμού.

Στο σύνολό τους τα καταλύματα στο νησί λειτουργούν κανονικά, συνεχίζοντας να φιλοξενούν τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του, που επέδειξαν ψυχραιμία και στη συντριπτική πλειοψηφία τους παρέμειναν στην Κω, συνεχίζοντας τις διακοπές τους”.

Και καταλήγει: “Η Κως πέρασε μια μεγάλη δοκιμασία, αλλά άντεξε. Ως Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους πολίτες και τους επισκέπτες της Κω, αλλά και στους συναδέλφους μας στο νησί, με τους οποίους είμαστε σε πλήρη επικοινωνία από την πρώτη στιγμή, μετά τον καταστροφικό σεισμό, προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα για τις εξελίξεις. Κι εκφράζουμε την αισιοδοξία ότι, ο τουρισμός στο σύνολο της φετινής, τουριστικής περιόδου στο νησί θα ακολουθήσει τις ίδιες ανοδικές τάσεις, όπως μέχρι πριν το «χτύπημα» του εγκέλαδου”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *