Σημαντική εξαγορά από την Trivago

Σημαντική εξαγορά από την Trivago

0
trivago

Η Trivago, προχώρησε στην εξαγορά της αμερικανικής ταξιδιωτικής start up και εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης, TripHappy.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να μπορεί να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση και την περιοχή κατά τη διάρκεια αναζήτησης ξενοδοχείων και κράτησης.

Σύμφωνα με την Trivago η εξαγορά της TripHappy ακολουθεί τις «συνεχείς προσπάθειες της εταιρείας για βελτίωση της εμπειρίας αναζήτησης των πελατών», προσφέροντας εξατομικευμένα αποτελέσματα μέσω της τεχνολογίας και της καινοτομίας των προϊόντων.

Η νέα εξαγορά ακολουθεί αυτήν της start – up «tripl» το Σεπτέμβριο του 2017 και τη συνεργασία με την «Plug and Play», της Silicon Valley, τον Απρίλιο.

«Είμαστε πάντα σε αναζήτηση καινοτόμων τρόπων που θα κάνουν την εύρεση ξενοδοχείου πιο εύκολη», δήλωσε η Elie Matta, επικεφαλής εταιρικής ανάπτυξης στην Trivago.

«Το μακροπρόθεσμο όραμα της TripHappy ευθυγραμμίζεται με το δικό μας και πιστεύουμε ότι η προσέγγισή της στην καινοτομία προϊόντων θα είναι εξαιρετική.»

Η TripHappy ιδρύθηκε το 2015 από τους Calvin Hawkes, Carl Grafmuller και Ben Granas και βοηθά στην εύρεση του ιδανικού ξενοδοχείου βάσει προσωπικών προτιμήσεων αναλύοντας δεδομένα τοποθεσίας σε περισσότερες από 25.000 γειτονιές σε 10.000 πόλεις.

Ο Calvin Hawkes και ο Carl Grafmuller θα ενταχθούν στην ομάδα αναζήτησης ξενοδοχείων της trivago.

ΠΗΓΗ

ΜΕΣΩwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ