ΗolidayCheck
ΗolidayCheck

Σημαντική εξαγορά στη Γερμανία | Η Holidaycheck εξαγοράζει την Beach-Inspector

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η γερμανική εταιρεία αξιολόγησης και κρατήσεων ξενοδοχείων, η «Holidaycheck», “κατευθύνεται” προς την παραλία, με την εξαγορά της Beach-Inspector, ενώ σχεδιάζει να επεκτείνει την υπηρεσία κριτικής προορισμού.

Η Holidaycheck έχει αποκτήσει το μεγαλύτερο μέρος από το portal κριτικής παραλιών. Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών καλύπτει τα δεδομένα προορισμού, το υλικό περιεχομένου, τα εμπορικά σήματα, την τεχνολογία και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Η Beach-Inspector, που ιδρύθηκε στο Βερολίνο το 2015, ισχυρίζεται ότι έχει δοκιμάσει περισσότερες από 1.500 παραλίες σε περισσότερους από 400 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, οι οποίες παρουσιάζονται με κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Η ίδια η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει «εκατομμύρια χρήστες» αλλά δεν έχει αποκαλύψει συγκεκριμένα επιχειρησιακά στοιχεία.

Οι ιδρυτές της Beach-Inspector.com, ο Kai Michael Schäfer, ο Anton Werner και ο Thomas Berndorfer, εξήγησαν:

«Το DNA των δύο εταιρειών βασίζεται στην παροχή σχετικών πληροφοριών για τους παραθεριστές. Η Holidaycheck με μοναδικές πληροφορίες για την παραλία από το Beach-Inspector είναι προφανές, ότι θα δώσει σε πολλούς παραθεριστές της παραλίας έναν νέο και καλύτερο τρόπο σχεδιασμού ταξιδιών».

Ο κ. Christoph Ludmann, Διευθύνων Σύμβουλος της Holidaycheck, πρόσθεσε:

«Το θέμα των παραλιών είναι ένα από τα πιο περιζήτητα θέματα στις πλατφόρμες μας. Με το αποκλειστικό περιεχόμενο του Beach-Inspector, μπορούμε να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μας ακόμα καλύτερες πληροφορίες και έτσι να διευκολύνουμε τη λήψη αποφάσεων για τέλειες διακοπές».

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *