Μεγάλη “μεταγραφή” για την TUI !!!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο πρώην εμπορικός διευθυντής της TUI Ην. Βασιλείου, Andrew Flintham, ο οποίος ήταν έτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα του Thomas Cook ως επικεφαλής στο Ηνωμένο Βασίλειο, πρόκειται να διαδεχθεί τον διευθύνοντα σύμβουλο της TUI UK, Nick Longman.

Τον Οκτώβριο ανακοινώθηκε το όνομα του Flintham στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας Thomas Cook UK και επρόκειτο να αναλάβει καθήκοντα τον Μάρτιο ως διάδοχος του Chris Mottershead, ο οποίος έγινε επικεφαλής της αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ωστόσο τελικά, ο Flintham θα βρεθεί στη θέση του Longman ως επικεφαλής της Tui UK την 1η Μαρτίου. Η αποχώρηση του Longman ύστερα από 20 χρόνια στην TUI ανακοινώθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η TUI ανακοίνωσε την αλλαγή – έκπληξη σήμερα το πρωί

tuiΟ Flintham δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω ο νέος διευθυντής της TUI Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, ένας ρόλος που δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν διαθέσιμος, όταν παραιτήθηκα από τη θέση του εμπορικού διευθυντή πριν από λίγους μήνες. Ανυπομονώ να συνεργαστώ και πάλι με μια τόσο καλή ομάδα οδηγώντας την εταιρεία μπροστά.»

Η Flintham εργαζόταν τα τελευταία 13 χρόνια στην TUI ως εμπορικός διευθυντής, γενικός διευθυντής σχεδιασμού, διευθυντής προγραμματισμού των αεροπορικών προγραμμάτων και διευθυντής σχεδιασμού και εμπορίας, έχοντας παλαιότερα εργαστεί στη British Airways.

Από την πλευρά της η Thomas Cook επιβεβαίωσε ότι ο Chris Mottershead θα συνεχίσει ως διευθυντής στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης.

«Ευχόμαστε στον Andrew τα καλύτερα στο νέο του ρόλο», ανέφερε.

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *