SKY express: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις για Ρώμη!

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ

Έναν ιδιαίτερα αγαπημένο διεθνή προορισμό εγκαινίασε χθες 8 Ιουλίου η SKY express με την απευθείας πτήση Αθήνα – Ρώμη.

Τα υπερσύγχρονα Airbus A320neo της εταιρείας θα συνδέουν το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το Διεθνές Αεροδρόμιο Leonardo da Vinci (Fiumicino – FCO) καθημερινά εκτός Κυριακής.

Πετώντας κάθε φορά και ψηλότερα, η SKY express επεκτείνει το πτητικό της έργο και ενώνει δύο από τις σημαντικότερες μητροπόλεις με σπουδαία ιστορία, προσφορά στον πολιτισμό και στις τέχνες, αλλά και μοναδική γαστρονομική παράδοση.

Οι λάτρεις της ιταλικής πρωτεύουσας έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον αγαπημένο τους προορισμό σε προσιτούς και άκρως ανταγωνιστικούς ναύλους, με προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες.

ksd PRIMAGEL SKY express
adv

Η Ρώμη ενισχύει το δίκτυο εξωτερικού που αναπτύσσει συστηματικά όλο αυτό το διάστημα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία. Τη δυναμική διεθνή πορεία και τον θετικό της αντίκτυπο στην οικονομία της χώρας πιστοποιούν η υποδοχή της SKY express από κομβικές πόλεις όπως οι Βρυξέλλες, η Λάρνακα και το Παρίσι, αλλά και συνολικά η κάλυψη που προσφέρει σήμερα σε 48 προορισμούς σε 9 χώρες.

Όπως τονίζει η Άννα Κατσανέβα, Διευθύντρια Πωλήσεων της SKY express) «Η SKY express άνοιξε για την Ελλάδα ακόμη μια πύλη στον κόσμο! Η Ρώμη είναι ο τεσσαρακοστός όγδοος προορισμός και η Ιταλία η ένατη χώρα με την οποία δημιουργούμε γέφυρες τουρισμού, οικονομίας και πολιτισμού. Συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε το πτητικό μας έργο με μια ακόμη ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού που μόνο η SKY express ξέρει να προσφέρει».

Οι ταξιδιώτες από και προς Ρώμη μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους ναύλους: SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy. Στη διάρκεια της πτήσης, εκτός από το free service, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν premium επώνυμα προϊόντα μέσα από τη νέα καινοτόμα υπηρεσία SKY Drinks & Bites, αναβαθμίζοντας τη γευστική τους εμπειρία εν πτήσει.

Η SKY express

Η SKY express αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο στο εσωτερικό της χώρας και εισέρχεται στις διεθνείς πτήσεις καλύπτοντας συνολικά 48 προορισμούς σε 9 χώρες. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρείες όπως οι KLM, Air France, Qatar Airways, Middle East Airlines, και Cyprus Airways.

Η εταιρία ανήκει στον Όμιλο επιχειρήσεων IOGR, του επιχειρηματία Γιάννη Γρύλου. Έναν ισχυρό και δυναμικά ανερχόμενο επιχειρηματικό Όμιλο με σημαντική παρουσία σε διάφορους τομείς που απασχολεί συνολικά 5.500 εργαζομένους. Το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών του καλύπτει ο κλάδος των αερομεταφορών, τόσο στο πτητικό σκέλος με την SKY express, όσο και της επίγειας εξυπηρέτησης σε συνεργασία με την Skyserv και την Swissport SUD, με παρουσία σε 36 αεροδρόμια της χώρας και πελάτες περισσότερες από 250 αεροπορικές εταιρείες.

Σημαντική είναι η παρουσία του Ομίλου και στο χώρο του Τουρισμού, των logistics, της εμπορίας ελαιολάδου, κ.α..

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *