Στο ετήσιο συνέδριο του EHMA η Media Strom

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο 43o ετήσιο συνέδριο του EHMA (European Hotel Managers Asssociation), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, το διάστημα 7-10 Απριλίου, θα συμμετάσχει η Media Strom, κορυφαία εταιρία στην κατασκευή προϊόντων ύπνου στη διεθνή αγορά και ηγέτιδα δύναμη στην εγχώρια.

MEDIAH Media Strom θα συμμετάσχει στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων, στην πλέον σημαντική συνάντηση των κορυφαίων του ξενοδοχειακού κλάδου, ως χορηγός, παρουσιάζοντας στους παρευρισκόμενους τις προτάσεις της για την ξενοδοχειακή αγορά.

Οι επικεφαλής της εταιρίας θα μιλήσουν για τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού στο κομμάτι της φιλοξενίας και της ποιότητας του ύπνου και θα παρουσιάσουν τα οφέλη των ολοκληρωμένων συστημάτων ύπνου και τη συμβολή τους στην αναβάθμιση της ποιότητας της ξεκούρασης και χαλάρωσης, που με τη σειρά τους προάγουν το ευ ζην.

Με ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο στη διάθεσή της και αρωγούς τη σύγχρονη επιστήμη και το εξειδικευμένο εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης, η Media Strom, έχει να επιδείξει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων ύπνου, μέσα από το οποίο ο εκάστοτε ξενοδόχος μπορεί να επιλέξει το πακέτο που ανταποκρίνεται καλύτερα στα επιχειρηματικά του κριτήρια και το οποίο είναι σε θέση να καλύψει πλήρως τις ανάγκες και συνήθειες ύπνου των Ελλήνων και διεθνών επισκεπτών του, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες του.

Οι λόγοι για να επιλέξει κάποιος τα προϊόντα ύπνου της Media Strom ποικίλουν, με σημαντικότερους αυτούς της τεχνογνωσίας, της καινοτομίας και της εμπειρίας ετών που κρύβεται πίσω από την παραγωγή τους. Αυτή η εμπειρία έχει τοποθετήσει την εταιρία στη νούμερο ένα θέση στην ελληνική αγορά, αναδεικνύοντάς την ως τον ισχυρότερο «παίχτη» της.

Η Media Strom, μια 100% ελληνική εταιρία, με σχεδόν μισό αιώνα τεχνογνωσίας στα προϊόντα ύπνου, διαθέτει μεγάλη γκάμα επιλογών, στην οποία περιλαμβάνονται 21 διαφορετικά στρώματα, 14 διαφορετικά μαξιλάρια και άπειρες επιλογές για το κρεβάτι που ταιριάζει στο στυλ, την αισθητική και το ύφος του κάθε επαγγελματία ξενοδόχου.

Ο EHMA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που συστάθηκε για πρώτη φορά στη Ρώμη το 1974 και έχει σαν στόχο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών εκπαίδευσης και επιμόρφωσης καθώς και την επαγγελματική εξέλιξη και ανάπτυξη των 435 μελών του -στα οποία ανήκει η ελίτ του ξενοδοχειακού κλάδου- σε όλη την Ευρώπη.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *