Αυτή είναι η τηλεοπτική διαφήμιση για το λανσάρισμα στην αγορά της Easyjet Holidays|VIDEO

VIDEO ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με μια μεγάλη τηλεοπτική καμπάνια, συνόδευσε την έναρξη της εμπορικής της δραστηριότητας, η Easyjet Holidays.

Όπως έγραψε χθες αναλυτικά το money-tourism.gr, “Την προηγούμενη Πέμπτη ξεκίνησε και επίσημα, με το λανσάρισμα της νέας ιστοσελίδας, η λειτουργία της EasyJet Holidays, η οποία προετοιμαζόταν ένα χρόνο σχεδόν, υπό την ηγεσία του Garry Wilson, γνωστού στελέχους της ταξιδιωτικής βιομηχανίας με μακρά θητεία στον όμιλο της TUI.

Η εταιρία πουλάει πακέτα διακοπών σε περισσότερους από 100 προορισμούς και έχει συνάψει για πρώτη φορά συμφωνίες, απευθείας, με περισσότερα από 5.000 ξενοδοχεία.

easyΗ EasyJet Holidays, βασίζεται σε πρώην ανώτατα στελέχη της TUI, που ακολούθησαν τον Garry Wilson, μετά την απομάκρυνσή του από τον γερμανικό ταξιδιωτικό κολοσσό με την αλλαγή ηγεσίας και την ανάληψη της θέσης του CEO από τον Fritz Jussen που διαδέχθηκε τον Peter Long.

Τα πακέτα διακοπών για παραλία που προσφέρει η εταιρία, κατηγοριοποιούνται σε Πολυτελή, Ενηλίκων, Οικογενειακές και Πρωτότυπες (undiscovered), ενώ στα city brekas έχει Πολυτελείς και Boutique.

Όλες οι κρατήσεις των διακοπών θα περιλαμβάνουν και μία δωρεάν αποσκευή 23 κιλών, ανά επιβάτη.

easyjetΟ νέος ιστότοπος διαθέτει τεχνολογία AI και χαρτογράφησης, ώστε οι πελάτες να μπορούν να εξερευνήσουν μια πόλη ή ένα θέρετρο πριν την κράτηση. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης αξιολογήσεις του TripAdvisor που θα ενσωματωθούν στην εφαρμογή της easyJet.

Η EasyJet έχει διπλασιάσει το μέγεθος του πιστοποιητικού Atol που διαθέτει από 500.000 σε πάνω από ένα εκατομμύριο, αν και αυτό παραμένει προσωρινό, και μπορεί να αυξηθεί περαιτέρω.

Προορισμοί

Η easyJet Holidays, προσφέρει πακέτα διακοπών σε Ελλάδα, Τουρκία, Ισπανία και Ιταλία. Συγκεκριμένα προσφέρει ξενοδοχεία σε Αθήνα, Κέρκυρα, Κρήτη, Κεφαλονιά, Χαλκιδική, Κω, Μύκονο, Λευκάδα, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησο, Ρόδο, Σαντορίνη, Ζάκυνθο και Κεντρική Ελλάδα (Πάργα).

Συνολικά η εταιρία προσφέρει περίπου 400 ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Απολαύστε το Video.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *