Στο Παρίσι, στην IFTM ο δήμος Ρόδου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Στη διεθνή τουριστική έκθεση IFTM Top Resa που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι το διάστημα από τις 26-29 Σεπτεμβρίου 2017, θα συμμετάσχουν η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου και ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ).

Η διεθνής τουριστική έκθεση IFTM αποτελεί κορυφαία εκδήλωση της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας για δικτύωση, επιχειρηματική δραστηριότητα, καινοτομία και ενημέρωση για τις εξελίξεις της αγοράς, καλύπτοντας όλους τους τομείς: αναψυχή, επιχειρήσεις και εκδηλώσεις.

Κάθε χρόνο, χιλιάδες ειδικοί στον τουρισμό επισκέπτονται το IFTM Top Resa για να αναπτύξουν την εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις τους.
Η IFTM Top Resa είναι μια σειρά από εκθέσεις σε μία εκδήλωση, η οποία καλύπτει: τον τομέα των εξερχόμενων και εισερχόμενων αγορών στη Γαλλία, τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, τον τουρισμό αναψυχής, τον επιχειρηματικό τουρισμό και τις εκδηλώσεις, τα κίνητρα ταξιδιού, τις επιχειρήσεις πούλμαν και τα επαγγελματικά ταξίδια.
Αναμένεται δε να συγκεντρώσει στον χώρο Parc des Expositions, Porte de Versailles, περισσότερους από 31.000 επισκέπτες για τις τέσσερις ημέρες της διάρκειάς της και εκπροσώπους απ’ όλους τους φορείς του τουρισμού παγκοσμίως.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *