Η συγκινητική βράβευση του Νίκου Δασκαλαντωνάκη από την TUI | ΦΩΤΟ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Έναν από τους ανθρώπους που συνέβαλλε όσο ελάχιστοι στην ανάπτυξη του ελληνικού Τουρισμού, μέσα από μια διαδρομή ζωής, βράβευσε η TUI στην διεθνή τουριστική έκθεση ITB Berlin.

Ο Sebastian Ebel χειροκροτεί το Νίκο Δασκαλαντωνάκη | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης, μέσα από την διαδρομή της ζωής του, ήταν το “τιμώμενο πρόσωπο” στα φετινά βραβεία της TUI Global Hotel Awards, και μάλιστα το βραβείο “Lifetime Achievement”, το παρέδωσε ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος του τουριστικού κολοσσού Sebastian Ebel.

Το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ δημοσίευσε το σχετικό ρεπορτάζ την Τετάρτη 7 Μαρτίου, αλλά κατάφερε και εξασφάλισε φωτογραφίες από την μεγάλη αυτή βράβευση και γι’ αυτό επανερχόμαστε σήμερα και δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες αυτές, ως ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης, στον μεγάλο αυτό τουριστικό επιχειρηματία, που συνέβαλλε καθοριστικά σε αυτό που είναι σήμερα ο ελληνικός Τουρισμός.

Ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης παρέλαβε το βραβείο εμφανώς συγκινημένος, συνοδευόμενος από την κόρη του Μάρι Δασκαλαντωνάκη, την εγγονή του και τον  διευθυντή Μάρκετινγκ του ομίλου Grecotel Γιάννη Τσίχλη.

©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ενδεικτικό της σημασίας του ονόματος “Νίκος Δασκαλαντωνάκης” στο διεθνές τουριστικό στερέωμα, ήταν η αναφορά με στοιχεία μεγάλου θαυμασμού και δέους, που έκανε μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές οικογένειες της Τουρκίας, η οικογένεια Barut, διά στόματος του κ. Haidaf Barut -του mr. TUI στην Τουρκία- στον εκδότη του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στην διάρκεια δείπνου στο πλαίσιο της ITB!

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *