Συνάντηση των φορέων Τουρισμού της Θεσσαλίας με το νέο αντιπεριφερειάρχη

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Ο κ.  Γιάννης Αναστασίου, πρόκειται να είναι ο νέος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θεσσαλίας από το νέο έτος και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανεπίσημη συνάντηση γνωριμίας των φορέων του Τουρισμού της Περιφέρειας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, Γιώργος Ζαφείρης, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λάρισας,  Ειρήνη Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων, Γιάννης Κουρούπας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λίμνης Πλαστήρα, Θωμάς Τσάβαλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, Πάνος Ανδριτσόπουλος και η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αλοννήσου,  Αγγελική Μαλαματένιου. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Νίκος Ντάγκας, αντιδήμαρχος Αγιάς και συνεργάτης της Trekking Hellas, εκπροσωπώντας και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ενώ στην συνάντηση είχαν προσκληθεί αλλά έλειπαν λόγω ανωτέρας βίας, η πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Ν. Μαγνησίας, Ευαγγελία Διανελλάκη, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου, Μαίρη Διαμάντη και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Λάρισας Ηλίας Ευσταθίου.

Στην άτυπη αυτή συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα προβλήματα αλλά και βήματα που πρέπει να γίνουν στη συνέχεια  για την σταδιακή ανασυγκρότηση του κλάδου και των επιχειρήσεων,  όχι μόνο  από τις συνέπειες των πλημμυρών στη Θεσσαλία αλλά γενικά από όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους ξενοδόχους.

Ο κος. Αναστασίου επισήμανε πως από την πλευρά της Περιφέρειας και των νέων εκλεγμένων εκπροσώπων, που αναλαμβάνουν τα καθήκοντα τους από 1η Ιανουαρίου του 2024,υπάρχει όρεξη για δουλειά για τη δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης και επίλυσης των προβλημάτων, σε πολλές περιπτώσεις εκ του μηδενός.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την σύμφωνη γνώμη όλων να επαναληφθεί σύντομα, ώστε να συζητηθούν και όλα τα επιμέρους θέματα που απασχολούν τους εκπροσώπους του τουρισμού.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *