Το μεγαλύτερο πρόγραμμα πολυτελών διακοπών παρουσιάζει η Classic Collection για το 2023 | Η Ελλάδα στους προορισμούς

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα στην ιστορία του παρουσίασε για το 2023 ο ειδικός στα πολυτελή ταξίδια Classic Collection.

Ο ταξιδιωτικός όμιλος του Ην. Βασιλείου, στην 324 σελίδων μπροσούρα του περιλαμβάνει περισσότερα από 350 ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα, σε 15 προορισμούς μικρών αποστάσεων, σε 11 χώρες, με διαθέσιμες πτήσεις από 26 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η εταιρία ανέφερε ότι 177 ξενοδοχεία που περιλαμβάνονται στο φυλλάδιο είναι κατάλληλα για οικογένειες, 63 είναι all-inclusive, 51 είναι μόνο για ενήλικες, 25 είναι μπουτίκ και 19 προσφέρουν επιλογές εστίασης με αστέρια Michelin.

Ο εμπορικός διευθυντής της Classic Collection, Alex Gavalda, δήλωσε ότι ο tour operator έχει αυξήσει τη χωρητικότητα στα Κανάρια Νησιά, τις Βαλεαρίδες Νήσους, την Ελλάδα και την Κύπρο, ανταποκρινόμενος στις ισχυρές καλοκαιρινές πωλήσεις που καταγράφηκαν στο δεύτερο μέρος του 2022.

“Οι ισχυρές καλοκαιρινές πωλήσεις στο τελευταίο μέρος του 2022 ενθάρρυναν την ομάδα προϊόντων μας να εργαστεί σκληρά για την εξασφάλιση αυξημένου αποθέματος προϊόντων σε βασικούς προορισμούς της Classic Collection, όπως τα Κανάρια Νησιά, οι Βαλεαρίδες Νήσοι, το Σορέντο, η Ελλάδα και η Κύπρος”, είπε ο κ. Gavalda.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η νέα μπροσούρα της εταιρίας για το 2023 επικεντρώνεται σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Βόρεια Αφρική. Παράλληλα, παρέχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ πληθώρας ταξιδιωτικών προτάσεων και συνδυασμών, συμπεριλαμβανομένων διακοπών με δύο και περισσότερους κοντινούς προορισμούς, κρουαζιέρες, περιηγήσεις, μοναδικά σιδηροδρομικά ταξίδια και την παρουσίαση τουλάχιστον 40 νέων ξενοδοχείων.

“Ανταποκρινόμενοι στις ενθαρρυντικές πωλήσεις, ιδίως στην Ισπανία, την Ελλάδα και την Κύπρο, προσθέσαμε πολύ περισσότερη χωρητικότητα παρέχοντας στους ταξιδιωτικούς πράκτορες και στους κοινούς μας πελάτες ακόμη περισσότερες επιλογές, επισήμανε ο κ. Gavalda. Και πρόσθεσε: “Για το καλοκαίρι του 2023, πιστεύουμε ότι προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη επιλογή πτήσεων και πολυτελών προϊόντων από οποιονδήποτε βρετανικό αερομεταφορέα”.

Tagged

1 σχόλιο στο “Το μεγαλύτερο πρόγραμμα πολυτελών διακοπών παρουσιάζει η Classic Collection για το 2023 | Η Ελλάδα στους προορισμούς

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *