Σκύλοι διάσωσης στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης – Φωτό DailySabah

Η Turkish Airlines υποδέχθηκε στην business class τα τετράποδα που έσωσαν ζωές στον καταστροφικό σεισμό

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φόρο τιμής στις διεθνείς ομάδες έρευνας και διάσωσης, συμπεριλαμβανομένων των σκύλων τους, οι οποίοι έσωσαν ζωές μετά τον καταστροφικό σεισμό, που σημειώθηκε στις 6 Φεβρουαρίου στην Τουρκία, απέτισε η Turkish Airlines, μεταφέροντάς τους πίσω στις χώρες τους με πτήση business class.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του τουρκικού αερομεταφορέα, Ahmet Bolat, επιβεβαίωσε ότι πάρθηκε απόφαση όλα τα πληρώματα, συμπεριλαμβανομένων των σκύλων έρευνας και διάσωσης, να πετάξουν με business class πίσω στις χώρες τους, ως ένδειξη αναγνώρισης για τις ηρωικές τους προσπάθειες στην Τουρκία.

Το γεγονός ήρθε στο προσκήνιο όταν κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία των σκύλων διάσωσης, που ταξίδευαν στην καμπίνα του αεροπλάνου της εταιρίας αντί για τον χώρο φόρτωσης, με τον επικεφαλής του τουρκικού αερομεταφορέα, κ. Bolat, να επαληθεύει το συγκεκριμένο περιστατικό.

Μετά τους σεισμούς με επίκεντρο το Kahramanmaraş, που ταρακούνησαν τη νοτιοανατολική Τουρκία και στοίχισαν τη ζωή σε περισσότερους από 45.000 ανθρώπους, τα εκπαιδευμένα σκυλιά, που βοήθησαν στη διάσωση πολλών ανθρώπων από τα ερείπια, ως μέλη των ειδικών αποστολών έρευνας και διάσωσης, επιστρέφουν τώρα στην πατρίδα τους, μετά την ολοκλήρωση του έργου τους.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *