Φωτό: twitter.com/johnhaystravel

Απεβίωσε ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ανεξάρτητου αγγλικού tour operator

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο John Hays, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Hays Travel, του μεγαλύτερου αναξάρτητου tour operator στο Ηνωμένο Βασίλειο απεβίωσε σήμερα, σε ηλικία 71 ετών, στα γραφεία της εταιρίας στο Σάντερλαντ, κατά την διάρκεια της εργασίας του.

hays tour operator
Ο John Hays

Ο John Hays ίδρυσε την Hays Travel το 1980 και μετά την εξαγορά του δικτύου των 555 ταξιδιωτικών γραφείων της Thomas Cook πριν από ένα χρόνο, αντί του ποσού των 6 εκατ. λιρών, είναι  ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος ταξιδιωτικός πράκτορας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τα θλιβερά νέα και αναφέροντας ότι “πέθανε κάνοντας τη δουλειά που αγαπούσε».

Εκπρόσωπος της Hays Travel είπε: “Με τη βαθύτερη θλίψη και τη λύπη μας πρέπει να ανακοινώσουμε ότι ο John Hays, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Hays Travel πέθανε σήμερα, κάνοντας τη δουλειά που του άρεσε. Όλη την τελευταία δύσκολη χρονιά έκανε ότι μπορούσε για να σώσει θέσεις εργασίας και να προστατεύσει την ταξιδιωτική βιομηχανία. Είχε μεγάλο σεβασμό από το προσωπικό, τους συναδέλφους, την οικογένεια και τους φίλους του και αναγνωρίστηκε καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του για τα πολλά του επιτεύγματα. Ήταν εξίσου περήφανος για το πιστό του προσωπικό που, υπό την καθοδήγηση του διοικητικού συμβουλίου και της ανώτερης διοικητικής ομάδας, θα εξασφαλίσει ότι η επιχείρηση θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πελάτες του μεγαλύτερου ανεξάρτητου ταξιδιωτικού πράκτορα του Ηνωμένου Βασιλείου όπως θα ήθελε”.

Ο αποθανών είχε επίσης ιδρύσει την κοινοπραξία ταξιδιωτικών πρακτορείων Hays Independence Group το 1995, η οποία αριθμεί πλέον περισσότερα από 100 ανεξάρτητα μέλη ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Πέρα από την παρουσία του στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ήταν γνωστός για τις σημαντικές φιλανθρωπικές του δράσεις. Είχε πτυχίο μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και MB από το Manchester Business School.

Σημειώνεται ότι ο tour operator Hays Travel έχει μεγάλο πρόγραμμα και στην Ελλάδα, όπως επίσης και σε Τουρκία, Πορτογαλία, Ισπανία, κ.λπ..

ksd tour operator
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *