Το απερχόμενο Δ.Σ. πριν τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας μαζί με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Δ.Βόλου κα Γεωργία Μποντού-Τοκαλή

Αυτοί είναι η νέα ηγεσία της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Μαγνησίας

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΦΟΡΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στην Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας και εξελέγησαν για το  νέο διοικητικό συμβούλιο με τριετή θητεία, οι παρακάτω (με σειρά ψήφων):

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Ζαφείρης Γεώργιος

Καραουλάνης Βασίλειος

Αγριγιάννη Δήμητρα

Κοντορίζος Γρηγόριος

Μποτσιβάλης Γεώργιος

Χρυσοστομίδου Χριστίνα

Βενιέρη Ευαγγελία

Στάμου Γεώργιος

Ασδεράκης Βασίλειος

Αναπληρωματικά Μέλη:

Οικονόμου Γεωργία

Τσαμπαρλής Ερωτόκριτος

Για την ελεγκτική επιτροπή:

Τσέλιου Δέσποινα

Αναγνώστου Δημήτριος

Παντελής Δημήτριος

Για την ΠΟΞ

Τακτικά μέλη:

Ζαφείρης Γεώργιος

Μπαρούτας Αθανάσιος

Καραουλάνης Βασίλειος

Αγριγιάννη Δήμητρα

Κοντορίζος Γρηγόριος

Μποτσιβάλης Γεώργιος

Για Β’βάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Ζαφείρης Γεώργιος

Καραουλάνης Βασίλειος

Αγριγιάννη Δήμητρα

Χρυσοστομίδου Χριστίνα

Ακολούθησε εκδήλωση που όμως λόγω του αιφνίδιου θανάτου της Φώφης Γεννηματά, δεν μπόρεσαν να παραστούν η υφυπουργός Τουρισμού, η υφυπουργός Παιδείας και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, που ήταν καλεσμένοι για να απευθύνουν χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας & Αντιπρόεδρος του ΙΤΕΠ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κος. Κώστας Λεβέντης, με θέμα «Το έργο και η συμβολή του ΙΤΕΠ στην στήριξη των θέσεων του ΞΕΕ»

Σε χαιρετισμό της στην εκδήλωση η Αντιπεριφερειάρχης κα. Δωροθέα Κολυνδρίνη αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει στις υποδομές της περιοχής.

Χαιρετισμό απηύθυνε, επίσης, ο βουλευτής Μαγνησίας, κος. Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης σε ότι αφορά την προσέλκυση επιδοτούμενων πτήσεων, που μπορούν να αφιχθούν στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο Προϊστάμενος Ελέγχου, Επιθεώρησης και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας της Διεύθυνσης Τουρισμού (ΠΥΤ) Θεσσαλίας, κος Νικόλαος Σαρούκος, αλλά και η νέα αντιδήμαρχος τουρισμού του Δ.Βόλου, κα. Γεωργία Μποντού-Τοκαλή. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κληθεί σε συνεδρίαση το  νέο Δ.Σ. για να εκλέξει Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *