der touristik
Photo DER Touristik

DER Touristik: Αύξηση της ζήτησης για Τουρκία, Κανάρια νησιά και Αίγυπτο για τον χειμώνα 2021-22

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αυξημένη ζήτηση για τη χειμερινή περίοδο 2021-22 “βλέπει” ο δεύτερος μεγαλύτερος τουριστικός όμιλος της Γερμανίας, DER Touristik, τοποθετώντας τις ελπίδες του για αύξηση των πωλήσεών του στις χειμερινές διακοπές σε παραθαλάσσιους προορισμούς, ως μέρος ενός ευρύ χαρτοφυλακίου προϊόντων.

Σύμφωνα με τον tour operator, ήδη, καλή ζήτηση παρατηρείται για τον προσεχή χειμώνα, για προορισμούς όπως η Τουρκία, τα Κανάρια νησιά και η Αίγυπτος. Αντίθετα, σε δημοφιλείς προορισμούς μεγάλων αποστάσεων, όπως η Ταϊλάνδη, ο Ινδικός Ωκεανός και η Καραϊβική, που καθυστερούν στην άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών, η ζήτηση παραμένει χαμηλή.

Ο τουριστικός όμιλος υπόσχεται σταθερές τιμές για τον ερχόμενο χειμώνα για την Τουρκία, τα Κανάρια νησιά, την Αίγυπτο και την Τυνησία, ενώ υπάρχουν μειώσεις τιμών που κυμαίνονται από 3% έως 7% για διάφορους προορισμούς μεγάλων αποστάσεων.

Η πρόσφατη τάση για ταξίδια σε μικρότερες ομάδες ανθρώπων ή ακόμα και μεμονωμένα ταξίδια έχει συγκεντρώσει δυναμική κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Σε απάντηση, ο DER Touristik έχει αναδιαρθρώσει το πρόγραμμά του με περισσότερα από 1.000 ταξίδια και θα προσφέρει το 20% από αυτά ως ταξίδια με μικρό αριθμό συμμετεχόντων και πάνω από το 10% ως ιδιωτικά ταξίδια.

Παρομοίως, κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο, το “tour planner” για διακοπές με αυτοκίνητο, επιτρέποντας στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να δημιουργήσουν μεμονωμένες διαδρομές, με κρατήσεις ξενοδοχείων και εκδρομές για τους πελάτες τους.

Dertour à la carte

Ταυτόχρονα, η Dertour προσφέρει περισσότερα “à la carte”, ατομικά ταξίδια. Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν το ταξίδι τους με βάση τις ημερομηνίες και το χρονοδιάγραμμα που τους εξυπηρετεί, καθώς και τις πρόσθετες παροχές, όπως και το επίπεδο τιμών. “Οι προσφορές αυτές είναι εξαιρετικά καλές”, δήλωσε ο Ingo Burmester, διευθύνων σύμβουλος της DER Touristik για την Κεντρική Ευρώπη.

Επιπλέον, η Dertour έχει επεκτείνει το πρόγραμμα πολυτελών διακοπών της, προσθέτοντας μεγαλύτερο αριθμό βιλλών σε ασιατικούς προορισμούς, όπως το Μπαλί, η Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ, καθώς και ιδιωτικές κρατήσεις jet, σε συνεργασία με την Globe Air.

ksd PRIMAGEL
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *