Επαναλειτουργεί το ριζικά ανακαινισμένο Hapimag Resort Porto Heli

Επαναλειτουργεί το ριζικά ανακαινισμένο Hapimag Resort Porto Heli

hapimag

Στις 13 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του ριζικά ανακαινισμένου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Hapimag Resort Porto Heli, που βρίσκεται στον Άγιο Αιμιλιανό, στο Πόρτο Χέλι της Αργολίδας.

Για περισσότερα από 35 χρόνια, το ξενοδοχείο έχει προσφέρει απόλυτη χαλάρωση, σε ένα ονειρικό και ειδυλλιακό μέρος για διακοπές και επιστρέφει ανανεωμένο, μετά από μια 18μηνη περίοδο ανακατασκευής.

Το ξενοδοχείο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους φιλοξενούμενούς του, με νέα εμφάνιση, 87 ευρύχωρα δωμάτια, μια νέα γκάμα εστιατορίων, έναν διευρυμένο χώρο πισίνας και καταπράσινους κήπους.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων θα παρευρεθούν ο διευθύνων σύμβουλος της Hapimag, κ. Hassan Kadbi και ο γνωστός αρχιτέκτονας Βαγγέλης Στυλιανίδης, επικεφαλής της αρχιτεκτονικής εταιρείας 3 sk Stylianidis architects, η οποία ειδικεύεται στον σχεδιασμό ξενοδοχείων.

Η 3 sk Stylianidis architects ανέλαβε τον λεπτομερή σχεδιασμό και την κατασκευή, ενώ η αρχιτεκτονική εταιρεία ISV archit ανέλαβε να αναπλάσει τις προσόψεις των κτιρίων και, ειδικότερα, του κεντρικού κτιρίου, προσδίδοντάς τους εκλεπτυσμένη αισθητική με σύγχρονο «αέρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ