Επεκτείνεται η Travelodge και αναζητά 26 νέα ξενοδοχεία

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Travelodge επεκτείνει το παράκτιο δίκτυό της και αναζητά 26 ξενοδοχειακές μονάδες, στα βρετανικά νησιά.

Για το πρόγραμμα

Αυτό το παράκτιο πρόγραμμα επέκτασης αποτελεί επένδυση περίπου 165 εκατομμυρίων λιρών στερλινών και θα δημιουργήσει περίπου 650 νέες θέσεις εργασίας

Το πρόγραμμα θα προσφέρει στην αυξανόμενη αγορά ταξιδιωτών αναψυχής περισσότερες επιλογές,  νέους προορισμούς διακοπών για παράκτιους προορισμούς μεγαλύτερης αξίας και θα υποστηρίξει τις τοπικές παράκτιες οικονομίες στα σχέδια ανάπτυξής τους.

Η ανακοίνωση έρχεται στα 20 χρόνια εμπορίας στα παραθαλάσσια θέρετρα του Ηνωμένου Βασιλείου αυτό το καλοκαίρι.

Η αλυσίδα ξενοδοχείων άνοιξε το πρώτο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο της στο Μπράιτον το 1999 και άνοιξε το 36ο παραθαλάσσιο θέρετρο της στην παραλία Rhyl.

Το τελευταίο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο του ξενοδοχείου που ανοίγει, το Rhyl Seafront Travelodge, είναι το πρώτο που βρίσκεται στην παραλία.

Ο διευθυντής ανάπτυξης της Travelodge του Ηνωμένου Βασιλείου, Tony O Brien, δήλωσε:

«Βλέπουμε την αναγέννηση των βρετανικών παραθαλάσσιων πόλεων και των παράκτιων πόλεων ως αποτέλεσμα της αλλαγής των συνηθειών των Βρετανών.

Για να υποστηρίξουμε αυτή την αναπτυσσόμενη τάση, θέλουμε να εισέλθουμε σε νέες αγορές και να επεκτείνουμε το δίκτυό των ξενοδοχείων μας στις παράκτιες τοποθεσίες, έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη αξία στον σύγχρονο ταξιδιώτη αναψυχή».

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *