Γερμανία: Νέα πακέτα διακοπών προς ελληνικούς προορισμούς από το DER Touristik

Γερμανία: Νέα πακέτα διακοπών προς ελληνικούς προορισμούς από το DER Touristik

der

Στην ανακοίνωση νέων πακέτων για ποιοτικές διακοπές, τα οποία θα περιλαμβάνουν προορισμούς σε Ελλάδα και Κύπρο, προχώρησε ο μεγάλος γερμανικός tour operator DER Touristik.

Πιο συγκεκριμένα, ο γερμανικός tour operator θα παρέχει πακέτα διακοπών υψηλής ποιότητας σε προορισμούς μέσης και κοντινής απόστασης. Σύμφωνα με το DER Touristik, οι πελάτες του θα μπορούν κάνουν διακοπές σε 1000 4άστερα ξενοδοχεία, τα οποία σημειώνουν ποσοστό προτίμησης 80%, στην πλατφόρμα Holidaycheck.

Στους προορισμούς συγκαταλέγονται η Ελλάδα, η Κύπρος οι Βαλεαρίδες, τα Κανάρια Νησιά, η Πορτογαλία, η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Τυνησία, και η Αίγυπτος. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από τις αεροπορικές εταιρείες Condor, Corendon, Eurowings και TUI Fly.

Στις 28 Φεβρουαρίου θα δημοσιευθεί ένας κατάλογος 200 σελίδων. Όπως αναφέρει ο tour operator, η νέα προσφορά θα περιλαμβάνει 250 επιπλέον ξενοδοχεία που συνεργάζονταν στο παρελθόν με τον Thomas Cook.

O Kevin Keogh, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ του Der Touristik, αναφέρει: «Τα επιλεγμένα πακέτα διακοπών θα διευκολύνουν τα τουριστικά πρακτορεία στις πωλήσεις και την παροχή συμβουλών. Οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι, πως θα αγοράσουν ένα προϊόν που είναι ταυτόχρονα ασφαλές και διαθέτει παροχές υψηλής ποιότητας».

ΜΕΣΩmoney-tourism.gr
ΠΗΓΗmoney-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ