hotelbeds

Η Hotelbeds εγκαινιάζει το πρόγραμμα “Make Room for Ukraine”

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε μία προσπάθεια να συμβάλλει στην ανακούφιση των Ουκρανών προσφύγων, προσφέροντάς τους στέγη, η Hotelbeds, η κορυφαία τράπεζα κλινών στον κόσμο, ανακοίνωσε το πρόγραμμα “Make Room for Ukraine”.

Σε συνεργασία με τοπικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) και με τη γενναιόδωρη υποστήριξη των ξενοδοχειακών της συνεργατών σε όλη την Ευρώπη, η εταιρία ξεκίνησε το πρόγραμμα μετά την ανακοίνωσή της ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες παροχής βοήθειας της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού. Προηγουμένως, η Hotelbeds, είχε σταματήσει τις εμπορικές της δραστηριότητες στη Ρωσία και τη Λευκορωσία.

Μιλώντας σχετικά, η επικεφαλής του ESG της Hotelbeds, Aina Aguiló, δήλωσε: “Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κινηθούμε γρήγορα, καθώς ο λαός της Ουκρανίας χρειαζόταν επείγουσα βοήθεια, οπότε συνέβησαν πολλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Συνεργαζόμαστε με ΜΚΟ στα ουκρανικά σύνορα για να εντοπίσουμε πού κατευθύνονται οι πρόσφυγες, τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν και τι καταλύματα θα χρειαστούν στη διαδρομή”.

“Αναγνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε μια αρκετά μοναδική θέση στον κλάδο, όπου μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις σχέσεις μας για να υποστηρίξουμε αυτή την ανθρωπιστική κρίση. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Φυσικά, αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη γενναιόδωρη βοήθεια των ξενοδοχειακών μας συνεργατών και των ΜΚΟ. Τους είμαστε ευγνώμονες για την ταχεία ανταπόκριση και την υποστήριξή τους, καθώς και στις ομάδες μας που εργάζονται μέρα και νύχτα για να γίνει αυτό πραγματικότητα”, πρόσθεσε από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Hotelbeds, Nicolas Huss.

Το πρόγραμμα έχει ήδη βοηθήσει αρκετές οικογένειες να πραγματοποιήσουν το ταξίδι από την Ουκρανία στην Ισπανία μέσω Ουγγαρίας και Γαλλίας, συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας που μόλις λίγες ημέρες πριν κοιμόταν στο πάτωμα ενός εμπορικού κέντρου.

Εκ μέρους της Asociación Ucraniana de Mallorca y Associació Per Ells, ο συνεργάτης της ΜΚΟ, Marcos Cabrer, ευχαρίστησε την Hotelbeds και τους συνεργάτες των ξενοδοχείων και δήλωσε: “Εκ μέρους της ομάδας των προσφύγων και των εθελοντών μας θέλω απλώς να ευχαριστήσω την Hotelbeds και τους συνεργάτες της για την ευγένεια και την προσοχή τους. Μετά από πολλά χιλιόμετρα και κυρίως αφήνοντας πίσω αγαπημένα πρόσωπα, ακόμη και οι πρόσφυγες που υπέφεραν περισσότερο είχαν μια αλλαγή στα μάτια και στις εκφράσεις των προσώπων τους. Σας ευχαριστώ”.

Hotelbeds, η κορυφαία τράπεζα κλινών στον κόσμο

Σε ένα κατακερματισμένο και πολύπλοκο ταξιδιωτικό τοπίο, η Hotelbeds παρέχει σε πάνω από 180.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε όλο τον κόσμο πρόσβαση σε υψηλής αξίας, συμπληρωματικά κανάλια διανομής, που αυξάνουν σημαντικά τα ποσοστά πληρότητας και βελτιστοποιούν το RevPAR, χωρίς να ανταγωνίζονται τη στρατηγική άμεσης διανομής του ξενοδόχου.

Η Hotelbeds το επιτυγχάνει αυτό προσφέροντας στους ξενοδόχους πρόσβαση σε ένα δίκτυο άνω των 60.000 δύσκολα προσβάσιμων αγοραστών ταξιδιωτικών προϊόντων Β2Β, όπως τουριστικοί πράκτορες, ταξιδιωτικά πρακτορεία λιανικής, ιστοσελίδες αεροπορικών εταιριών και προγράμματα επιβράβευσης σε περισσότερες από 140 αγορές προέλευσης παγκοσμίως. Αυτά τα κανάλια παρέχουν στους συνεργάτες των ξενοδοχείων επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, που κάνουν κρατήσεις πιο νωρίς, ακυρώνουν λιγότερο, ξοδεύουν περισσότερα στον προορισμό τους και μένουν περισσότερο.

Εκτός από τα καταλύματα, η Hotelbeds, είναι επίσης ο μεγαλύτερος πωλητής B2B ταξιδιωτικών βοηθητικών υπηρεσιών στον κόσμο, προσφέροντας 25.000 διαδρομές μεταφοράς και 18.000 δραστηριότητες, καθώς και αξιοθέατα, εισιτήρια και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Λειτουργώντας υπό τη σειρά προϊόντων “Beyond the Bed”, παρέχει, τόσο στους ξενοδόχους, όσο και στους συνεργάτες διανομής ταξιδιωτικών προϊόντων μια αποτελεσματική πλατφόρμα και ισχυρά εργαλεία για την εύκολη ενσωμάτωση και εμπορική αξιοποίηση του κορυφαίου χαρτοφυλακίου προϊόντων υψηλού περιθωρίου κέρδους.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Πάλμα της Ισπανίας.

Tagged

1 σχόλιο στο “Η Hotelbeds εγκαινιάζει το πρόγραμμα “Make Room for Ukraine”

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *