Hyatt Regency Thessaloniki.

Hyatt Regency Thessaloniki : Εβδομάδα Μακεδονικής Κουζίνας

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη ξεκινά η προώθηση της Εβδομάδα Σύγχρονης Μακεδονική Κουζίνας, στο εστιατόριο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki.

Hyatt Regency Thessaloniki.Η Εβδομάδα Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου έως και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τα εστιατόρια που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν στο κοινό ένα διαφορετικό set menu το καθένα ετοιμάζοντας μενού βασισμένα στην υπέροχη ιστορία της μακεδονικής γευστικής παράδοσης.

Το εστιατόριο Αμβροσία δίνοντας το παρόν και στηρίζοντας πάντα την παράδοση και την πρωτοπορία συμμετέχει  με το παρακάτω μενού.

ΜΕΝΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

AMBROSIA:

Μαρινάτο λαυράκι φιλέτο με μαγιονέζα ροδιού και αυγό ορτυκιού

****

Λαχανοντολμάς με αυγολέμονο αρωματισμένος με κρόκο Κοζάνης

****

Αρνάκι κλέφτικο με λουκάνικο Τζουμαγιάς και καπνιστό Βερμίου

****

Γαλακτομπούρεκο με κρέμα από βουβαλίσιο γάλα

φιλέτο από πορτοκάλι μαριναρισμένο με περγαμόντο

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *