Η Iberia, η πιο συνεπής αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη | H Aegean στην πρώτη δεκάδα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ισπανική Iberia αναδείχθηκε, για μία ακόμη φορά, στην πιο συνεπή αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, τον Σεπτέμβριο, όπως πιστοποιήθηκε από τη διεθνή συμβουλευτική εταιρία Cirium. Ενώ, στο Top 10 με τις πιο συνεπείς ευρωπαϊκές εταιρίες βρέθηκε η Aegean Airlines.

Πρόκειται για τον τέταρτο, συνεχόμενο μήνα κατά τον οποίο η αεροπορική εταιρία Iberia, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ισπανίας, “στέφθηκε” νικήτρια και τοποθετήθηκε στην κορυφή του βάθρου, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο καλοκαίρι για πολλά ευρωπαϊκά και αμερικανικά αεροδρόμια, αλλά και αεροπορικές εταιρίες.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της Cirium, τον Σεπτέμβριο, το 84% των 13.523 πτήσεων που πραγματοποίησε η Iberia έφτασαν εγκαίρως στον προορισμό τους.

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης συναντάται η Norwegian Air Shuttle, με το 83,87% των 7.950 πτήσεών να φτάνουν εγκαίρως στον προορισμό του και στην τρίτη η Finnair, με το 83,51% των 7.974 πτήσεων να φτάνουν στην ώρα τους. Ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η, επίσης ισπανική, Air Europa και η SAS, με το 82,24% των 5.956 πτήσεων και το 77,09% των 18.979 πτήσεων, αντίστοιχα να φτάνουν στην ώρα τους.

Το Top 10 των συνεπών αεροπορικών εταιρία στην Ευρώπη συμπληρώνουν η Norwegian Air International, η ITA Airways, η Air France, η KLM και η Aegean Airlines.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Iberia, Javier Sánchez-Prieto, είπε: “Η ακρίβεια είναι μία από τις αξίες που εκτιμούν περισσότερο οι πελάτες μας, γι’ αυτό και είμαστε υπερήφανοι που καταλαμβάνουμε την πρώτη θέση στο βάθρο της ακρίβειας για έναν ακόμη μήνα, και αυτό μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Οι αριθμοί αυτοί αντικατοπτρίζουν, πάνω απ’ όλα, την προσπάθεια, τη δέσμευση και την αφοσίωση των υπαλλήλων μας”.

Η κατάταξη της Cirium τοποθετεί επίσης την Iberia στην πρώτη δεκάδα των πιο συνεπών αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο, επίσης για τέταρτο συνεχή μήνα. Φέτος τον Σεπτέμβριο κατατάσσεται στην έβδομη θέση, όπως και τον Ιούλιο, ενώ τον Αύγουστο και τον Ιούνιο ήταν πέμπτη για τον ίδιο μήνα.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *