Η Juneyao Air ανακοινώνει ένα νέο ευρωπαϊκό δρομολόγιο: Απευθείας πτήση Σανγκάη – Αθήνα από τον Απρίλιο 2024

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Η Juneyao Air μόλις ανακοίνωσε την επικείμενη έναρξη το 2024 ενός νέου δρομολογίου από τον κόμβο της στη Σαγκάη προς την Αθήνα, με το κορυφαίο αεροσκάφος της Boeing 787-9 Dreamliner, επεκτείνοντας περαιτέρω το δίκτυό της στην Ευρώπη. Η Juneyao Air είναι μία από τις ηγετικές ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες στην Κίνα και είναι επίσης ο πρώτος Συνδετικός Συνεργάτης (Connecting Partner) της Star Alliance.

«Βασιζόμενη στην πρωτοβουλία «Ζώνη και Δρόμος» («Belt and Road Initiative»), η Juneyao Air, πρώτη μεταξύ των κινεζικών ιδιωτικών αεροπορικών εταιρειών, αναλαμβάνει την πραγματοποίηση του διηπειρωτικού αυτού δρομολογίου» δήλωσε ο κ. Mr Yu Chengji, CEO της Juneyao Air. «Επιλέγουμε την Αθήνα ως τον τρίτο ευρωπαϊκό προορισμό της Juneyao, λόγω των πλούσιων τουριστικών πόρων της Αθήνας και της Μεσογείου και της όλο και πιο στενής εμπορικής σύνδεσής τους με την Κίνα. Το νέο δρομολόγιο θα βελτιώσει περαιτέρω την επικοινωνία μεταξύ των Κινέζων και των Ελλήνων και θα ενισχύσει τις επιχειρηματικές, εμπορικές, τουριστικές και πολιτιστικές συνδέσεις μεταξύ των δύο περιοχών.»

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε για πρώτη φορά στην Αθήνα τους συνεργάτες και φίλους της Juneyao Air! Σε μια τόσο σημαντική, στρατηγικής σημασίας, αγορά όπως είναι η Κινεζική, η Σανγκάη έως σήμερα κατέγραφε τα υψηλότερα ποσοστά  επιβατικής κίνησης προς την Αθήνα μέσω ενδιάμεσων σταθμών, οπότε η έναρξη για πρώτη φορά της απευθείας σύνδεσης είναι μια από τις σημαντικότερες εξελίξεις για το αεροδρόμιο, την πόλη και τη χώρα μας.

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στην Juneyao Air για την «ψήφο εμπιστοσύνης» στην αγορά της Αθήνας και να επιβεβαιώσω τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με την αεροπορική εταιρεία, με στόχο να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην επιτυχία του δρομολογίου. Ευχόμαστε στον αεροπορικό συνεργάτη μας πλήρεις και ασφαλείς πτήσεις και ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην αγορά μας!»

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα ξεκινώντας τον Απρίλιο 2024, με Boeing 787 Dreamliner, προσφέροντας καμπίνα διακεκριμένων επιβατών και καμπίνα οικονομικών θέσεων. H Juneyao Air είναι η μοναδική και η πρώτη κινεζική αεροπορική εταιρεία που θα πραγματοποιεί την απευθείας σύνδεση μεταξύ Σανγκάης και Αθήνας. Το δρομολόγιο αποτελεί τμήμα του σχεδιασμού της Juneyao Air να προσφέρει αυξημένη παγκόσμια διασυνδεσιμότητα από την Κίνα.

Πρόσθετα στο δρομολόγιο Σανγκάη – Αθήνα, η Juneyao Air ήδη πραγματοποιεί 3 απευθείας δρομολόγια συνδέοντας την Κίνα με την Ευρώπη, τα Σανγκάη-Ελσίνκι, Τσεντσόου (Zhengzhou)-Ελσίνκι, και Τσεντσόου-Μιλάνο, έχοντας μεταφέρει περισσότερους από 180.000 ταξιδιώτες τα τελευταία 4 χρόνια

O κορυφαίος τύπος αεροσκάφους της Juneyao Air, το Boeing 787-9 Dreamliner

Το κορυφαίο αεροσκάφος της Juneyao Air – το Boeing 787-9 Dreamliner διαθέτει διακεκριμένη και οικονομική κατηγορία θέσεων, με άνετα εργονομικά καθίσματα, προσωπικές οθόνες ψυχαγωγίας αφής υψηλής ευκρίνειας και πρόσβαση σε ασύρματο διαδίκτυο. Όλα τα καθίσματα της Βusiness Class έχουν άμεση πρόσβαση στο διάδρομο και μπορούν να γίνουν πλήρως ανακλινόμενα σε θέση κρεβατιού, προσφέροντας στους επιβάτες μια ανώτερη εμπειρία ύπνου, η οποία αυξάνει σημαντικά το επίπεδο της ταξιδιωτικής άνεσης. Τα καθίσματα της Economy Class είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν άνετο προσωπικό χώρο και ένα κορυφαίο ατομικό, on-demand σύστημα ψυχαγωγίας.

Η Juneyao Air

Με έτος ίδρυσης το 2006, η Juneyao Air αποτελεί μία από τις κορυφαίες ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες στην Κίνα και είναι ο πρώτος Συνδετικός Εταίρος της Star Alliance. Η εταιρεία εξυπηρετεί πάνω από 200 προορισμούς σε Ασία και Ευρώπη, διαθέτοντας έναν σύγχρονο στόλο από 92 αεροσκάφη. Η Juneyao Air έχει τιμηθεί με το βραβείο της Skytrax World ως η ΚαλύτερηΠεριφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Κίνα για το έτος 2022.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *