Κρατήσεις με γνώμονα τη βιωσιμότητα κάνουν οι Βρετανοί

ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κρατήσεις σε ταξιδιωτικές εταιρίες που θέτουν ως προτεραιότητα τις πράσινες επιλογές είναι πιο πιθανό να κάνει το ήμισυ των Βρετανών, όπως αποκαλύπτει νέα έρευνα.

Σύμφωνα με την Audley Travel, σχεδόν οι μισοί Βρετανοί στρέφονται πλέον σε ταξιδιωτικές εταιρία, οι οποίες έχουν αειφόρο προσανατολισμό. Παρόμοιο ποσοστό των 3.369 ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι θέλουν να μάθουν περισσότερα για το πώς να ταξιδεύουν με βιώσιμο τρόπο.

Σχεδόν το ένα τρίτο (32%) είναι διατεθειμένο να πληρώσει περισσότερα για να ενσωματώσει βιώσιμες επιλογές στα ταξιδιωτικά του σχέδια, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε ο πράκτορας παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών κατά παραγγελία.

Εξετάζοντας τα ταξιδιωτικά σχέδια για το 2023, η Audley Travel αποκάλυψε ότι το 35% των ερωτηθέντων αναμένει να αναβαθμίσει το συνηθισμένο επίπεδο ταξιδιωτικής άνεσης.

Εν τω μεταξύ, το 41% σχεδιάζει να δαπανήσει περισσότερα χρήματα από τα συνηθισμένα για ταξίδια και ο ίδιος αριθμός δηλώνει ότι σκοπεύει να ταξιδέψει περισσότερο από το κανονικό.

Η έρευνα διεξήχθη τον Δεκέμβριο του 2022 και οι ερωτηθέντες ήταν άτομα που έχουν ταξιδέψει, έχουν κάνει κράτηση ή έχουν απευθυνθεί στην Audley Travel, ρωτώντας την για ταξίδια, καθώς και άτομα που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για πληροφορίες από την εταιρία.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *