LE monde

LE MONDE: Food & Beverage Management Online Edition

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Εναρμονισμένη στο πνεύμα των καιρών της πανδημίας κορονοϊού, η LE MONDE προσφέρει εξ’ αποστάσεως Εκπαίδευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων & Ποτών, με το γνωστό υψηλό επίπεδο που χαρακτηρίζει τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο  Ξενοδοχειακών & Τουριστικών Σπουδών.

Το πρόγραμμα Food & Beverage Management Οnline Εdition προσφέρει εξειδίκευση στην οργάνωση, λειτουργία και αποτελεσματική διαχείριση επιχειρήσεων που διαθέτουν επισιτιστικές δραστηριότητες όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ-καφέ, caterings, ζαχαροπλαστεία, αλυσίδες καταστημάτων κ.α., εξασφαλίζοντας στους συμμετέχοντες την επαφή με διακεκριμένα στελέχη της αγοράς καθώς και τη δυνατότητα να διευρύνουν τις γνώσεις τους μέσα από σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη του χώρου της φιλοξενίας και της εστίασης, σε απόφοιτους γαστρονομικών ειδικοτήτων (chef, pastry chef), τουριστικών σχολών ή σχολών Οικονομίας & Διοίκησης που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και να αναβαθμίσουν τα προσόντα τους ή ακόμη και να αναδιοργανώσουν τη δική τους επιχείρηση, εξασφαλίζοντας μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στη διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων.

Le MondeΗ έναρξη των online μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 και η διάρκεια είναι 12 εβδομάδες.

Τα μαθήματα

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης με live streaming διδασκαλία από εισηγητές-επαγγελματίες της αγοράς.

Ενδεικτικές διδασκόμενες ενότητες:

  • Introduction to F&B Management
  • Σχεδιασμός λειτουργιών επισιτιστικών επιχειρήσεων
  • Menu planning & structure
  • Menu engineering
  • Διαχείριση αγορών & αποθεμάτων
  • Business plan & Marketing mix
  • Human Resources management
  • Food cost management
  • Total cost management
  • Event management
  • Restaurant operation manamgement
  • Profit & loss statement
  • Strategic management & procing
  • F&B Controlling
  • Τυποποιημένες διαδικασίες λειτουργίας – SOPs

Με την ολοκλήρωση κάθε ενότητας, ο εκπαιδευόμενος αποκτά μια συνδυαστική εικόνα των αντικειμένων – αρμοδιοτήτων που αναλαμβάνει ένας Food & Beverage Manager, εφαρμόζοντας στην πράξη τη διδασκόμενη θεωρία με πραγματικά παραδείγματα (case studies).

lemondeΜε την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες αποκτούν βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης LE MONDE.

Πληροφορίες- εγγραφές: 210 4830500, [email protected]

LE MONDE
Εκπαιδευτικός Όμιλος  Ξενοδοχειακών & Τουριστικών Σπουδών
Θεσσαλονίκης 45
18346, Μοσχάτο – Αθήνα – Ελλάδα

Τ.: 210 4830500 F.: 210 4839309

E-mail: [email protected] Website: www.lemonde.edu.gr

F: www.facebook.com/LE.MONDE.Institute

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *