Η Miele Hellas στην Ημέρα Καριέρας του Πανεπιστημίου Κρήτης

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
  • Η Miele Hellas θα βρεθεί, μαζί με κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, κοντά στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης, για να τους καθοδηγήσει στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία
  • Με μακρά παρουσία στην ελληνική αγορά, η Miele Hellas έρχεται πιο κοντά στην κοινωνία, υποστηρίζοντας δράσεις σε καίριους τομείς, όπως της παιδείας και της εκπαίδευσης.

Η Miele Hellas, ηγετική εταιρεία στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών, θα συμμετάσχει στην Ημέρα Καριέρας του Πανεπιστημίου Κρήτης, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο, με τη συμμετοχή 42 επιχειρήσεων και φορέων που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς.

Η Miele Hellas, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της καινοτομίας και τεχνολογίας οικιακών συσκευών, θέτει τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της στην «υπηρεσία» των φοιτητών, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και ενημερωτικές ομιλίες, να συμμετάσχουν σε συζητήσεις με τις επιχειρήσεις και τους φορείς που θα παρευρεθούν και να λάβουν κατευθύνσεις για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Την εταιρεία θα εκπροσωπήσει η κυρία Ηρώ Παπαδοπούλου, εκπρόσωπος της Miele στην Κρήτη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Miele Hellas διαθέτει παρουσία 33 χρόνων στο νησί, από το 1990, με το Miele Store Χανίων (Περίδου 14) και τα δύο Miele Stores Ηρακλείου (Λεωφόρος Κνωσού 103 και Έβανς 4).

Η Ημέρα Καριέρας πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος “Setting the ground for a multi-level approach on developing soft skills in Higher Education”-Level UP. Το πρόγραμμα αφορά σε φοιτητές και φοιτήτριες και απόφοιτους όλων των Σχολών και των Τμημάτων και όλων των κύκλων σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης, που διαθέτει πέντε σχολές (Φιλοσοφική, Κοινωνικών Επιστημών, Επιστημών Αγωγής, Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, και Επιστημών Υγείας), με δεκαέξι τμήματα που καλύπτουν έναν ευρύτατο επιστημονικό χώρο.

Πρόσφατα, η Miele Hellas εξήγγειλε μια νέα περίοδο εξωστρέφειας, η οποία στοχεύει μεταξύ άλλων στην ισχυροποίηση των δεσμών του premium brand με την κοινωνία. Η εταιρεία, με 52 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, επενδύει με συνέπεια στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους Έλληνες καταναλωτές και πραγματοποιεί διαρκώς ενέργειες που έχουν θετικό κοινωνικό αποτύπωμα. Με την καινοτομία και την ανάπτυξη υψηλής τεχνογνωσίας σε προτεραιότητα, η Miele Hellas μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία της με τη νέα γενιά, δίνοντάς της να εφόδια για να κάνει στοχευμένες επιλογές για το μέλλον.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *