lg

Η νέα οθόνη LED φέρνει την “τάξη” στις αίθουσες συναντήσεων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η LG Electronics (LG) και το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions παρουσιάζουν τη νέα οθόνη LG 130” All-in-one LED (LAAF) η οποία κάνει τις τηλεδιασκέψεις και τις παρουσιάσεις πιο εύκολες, λύνοντας το πρόβλημα των συσκευών διάσκεψης με πολλές καλωδιώσεις και ανάγκη ειδικού τεχνικού για την εγκατάσταση και τη χρήση.

Η οθόνη LAAF διαθέτει κομψή εμφάνιση, είναι εύκολη στη χρήση και προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία συναντήσεων.

Εμφάνιση με στυλ

Η οθόνη LAAF μαγεύει με το σχεδιασμό της και ταιριάζει με κάθε διακόσμηση, χάρη στις πολλαπλές επιλογές τοποθέτησης. Η εντυπωσιακή εικόνα HDR10 δεν επισκιάζεται από το πλαίσιο, επιτρέποντας στους θεατές να εστιάζουν αποκλειστικά σε ό,τι εμφανίζεται, είτε πρόκειται για μία παρουσίαση PowerPoint είτε για μια τηλεδιάσκεψη.

Ήχος υψηλού επιπέδου

Η εμπειρία των συσκέψεων με την LAAF ξεχωρίζει. Η ποιότητα της εικόνας έχει αναβαθμιστεί με έντονα χρώματα, και χάρη στην ευρεία οπτική της γωνία, είναι ορατή από όλους τους θεατές στον χώρο. Η οθόνη δεν χρειάζεται επιπλέον ηχεία για δυναμικό ήχο καθώς το ενσωματωμένο ηχητικό σύστημα της οθόνης χρησιμοποιεί ολόκληρη την οθόνη για παραγωγή ήχου έως και 162W, με ικανότητα 4,5W σε 36 ξεχωριστά σημεία. Ο περιβάλλων ήχος και η ευρυγώνια προβολή σημαίνουν ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να επεξεργαστούν το υλικό, ακόμη και σε μεγάλα δωμάτια με πολύ κόσμο.

Ενισχυμένη συνδεσιμότητα

Η οθόνη LAAF διαθέτει πολλές λειτουργίες που διευκολύνουν την απρόσκοπτη συνεργασία από απόσταση. Οι οθόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τηλεδιάσκεψη, κοινή χρήση οθόνης ή παρουσιάσεις, και να φιλοξενήσουν πολλές ροές δεδομένων ταυτόχρονα. Φυσικά, αυτές οι λειτουργίες εξαρτώνται από την εγκατάσταση και τον συνεργάτη για την πλατφόρμα ή τη σύσκεψη, γι’ αυτό και η LG σχεδίασε την LAAF να είναι συμβατή με τα περισσότερα συστήματα ήχου. Αξίζει δε να σημειωθεί πως έχει πιστοποιηθεί με Creston Connected για τη συμβατότητά της.

Χρηστικότητα και εύκολη συντήρηση

Η ευκολία στη χρήση είναι σημαντική για την οθόνη μιας αίθουσας συνεδριάσεων, καθώς δεν έχει σημασία πόσο καλές είναι οι λειτουργίες της αν οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν χωρίς να καλέσουν κάποιον από το τμήμα πληροφορικής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η LG ανέπτυξε ένα εύκολο στη χρήση περιβάλλον χρήστη, ειδικά ως προς το μενού. Η εναλλαγή των πηγών, το δύσκολο κομμάτι πολλών συναντήσεων με παράλληλη παρακολούθηση, γίνεται πλέον εύκολα, ενώ η οθόνη έχει ρυθμιστεί να ενεργοποιείται αυτόματα όταν λαμβάνει σήμα βίντεο. Ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί εύκολα την οθόνη LAAF με δυνατότητα προσπέλασης για εγκατάσταση και συντήρηση. Το LG SuperSign CMS και το Signage 365Care διευκολύνουν τους πελάτες που είναι απασχολημένοι να διατηρούν τις οθόνες τους σε λειτουργία στη μέγιστη δυνατότητα.

Η νέα οθόνη LG 130” LED All-in-One φέρνει νέα δεδομένα στις αίθουσες συνεδριάσεων. Η υψηλής ποιότητας εικόνα και ο ήχος στην οθόνη είναι αξιόπιστα και ανθεκτικά. Η εύκολη επιφάνεια εργασίας επιτρέπει σε αυτούς που εργάζονται μαζί να επικεντρωθούν στην εργασία, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται στον κόσμο. Μία λύση για αίθουσες συνεδριάσεων όπως η LAAF, που ξεπερνά όλα τα εμπόδια, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.

H LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες.

H LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές.

Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *