Προς άρση και η απαγόρευση διεθνών κρουαζιέρων στη Βρετανία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Οι περιορισμοί των αρχών στη Βρετανία των διεθνών κρουαζιέρων θα αρθούν στα τέλη αυτού του μήνα, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Saga Travel.

Μιλώντας στην τελετή ονομασίας του νέου πλοίου Spirit of Adventure στο Πόρτσμουθ, ο Nick Stace είπε ότι η βιομηχανία έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κυβέρνησης για να επιτρέψει την κρουαζιέρα στα διεθνή ύδατα.

Ο Stace, ο οποίος συνεργάστηκε στενά με την Clia στις διαπραγματεύσεις με υπουργούς, είπε ότι πιστεύει ότι αυτές οι δεσμεύσεις θα οδηγήσουν σε θετική απόφαση σε μια συνάντηση αυτή την εβδομάδα.

Ο Stace δήλωσε: «Πρώτον, η κυβέρνηση ήθελε να υπογραφεί ένα μνημόνιο κατανόησης, ότι εάν υπάρξει μελλοντική πανδημία, ή αυτή η πανδημία συνεχίζεται για κάποιο χρονικό διάστημα, ότι ο επαναπατρισμός θα επιβαρύνει την εταιρία κρουαζιέρας. Αυτό κάνουμε ούτως ή άλλως, αλλά ήθελαν να υπογραφεί ένα MOU και αυτό συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Αυτό ήταν ένα από τα εμπόδια. Δεύτερον, η κυβέρνηση χρειαζόταν ένα σύνολο στοιχείων επιβατών και ότι η βιομηχανία κρουαζιέρας έχει δεσμευτεί να αναφέρει κρούσματα επί του σκάφους και από τις 17 Μαΐου έχουμε έως τώρα καταγράψει 49.000 ταξίδια επιβατών».

Είπε δε ότι είναι πεπεισμένος ότι οι περιορισμοί θα αρθούν από τις 31 Ιουλίου, και πρέπει άμεσα να ληφθεί η σχετική απόφαση.

Ο Stace είπε ότι η εταιρία σχεδιάζει να προσφέρει ένα πρόγραμμα κρουαζιέρων προς τα Κανάρια Νησιά, την Ιταλία και τα Νορβηγικά φιόρδ από τον Σεπτέμβριο και μετά.

ksd
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *