“Μεγαλύτερη” και πιο πολυτελής από ποτέ κυκλοφόρησε η αγγλόφωνη έκδοση MONEY & tourism 2022-23 | Θα παρουσιαστεί στην WTM το Νοέμβριο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

-Κατέρριψε το ιστορικό ρεκόρ του 2019 η εφετινή έκδοση του MONEY & tourism 2022-23 – Best Hotels in Greece

Κυκλοφόρησε, για 18η χρονιά, η ετήσια, αγγλική έκδοση MONEY & tourism, της KSD SA, η οποία αναμένεται να κάνει επίσημη πρώτη στο πιστό, αγγλόφωνο κοινό της στη διεθνή έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), μετά από 18 χρόνια, δεν συμμετέχει στην πιο σημαντική -αν όχι μοναδική- έκδοση προβολής της Ελλάδας στην δεύτερη μεγαλύτερη έκθεση Τουρισμού στον κόσμο, καθώς σύμφωνα με την έγγραφη απάντηση της διευθύντριας Διαφήμισης Ελένης Μητράκη, “…έχουμε όμως προς το παρόν ολοκληρώσει το πρόγραμμά μας σε έντυπα με το διαθέσιμο προϋπολογισμό μας”.

Σύμπασα η ξενοδοχειακή και η τουριστική με την ευρύτερη έννοια βιομηχανία, συμμετέχει στην έκδοση, καταδεικνύοντας με τον πιο ηχηρό τρόπο τον δυναμισμό και την εγκυρότητά της.

Ξεπερνώντας το ιστορικό ρεκόρ του 2019 και συγκεντρώνοντας για πρώτη φορά τις μεγαλύτερες Ξενοδοχειακές Ενώσεις της χώρας, η φετινή έκδοση, με 222 σελίδες, αναμένεται να αποτελέσει, όπως και οι προηγούμενες άλλωστε, σημείο αναφοράς για την προβολή της χώρας μας στο δυναμικό, αγγλόφωνο κοινό.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία των πολυτελών, ξενόγλωσσων εκδόσεων της KSD, η ελιτίστικη έκδοση με το ειδικό, γραμμωτό χαρτί και τη χρυσοτυπία, να αποτελούν σήμα πλέον κατατεθέν της, κερδίζει τις εντυπώσεις από το εντυπωσιακό και minimal εξώφυλλό της, στο οποίο προβάλλεται το μοναδικό High Mill Paros, του ομίλου HotelBrain.

Μέσα από τις σελίδες του MONEY & tourism ο αναγνώστης μπορεί να «ταξιδέψει» στους πιο όμορφους ελληνικούς, τουριστικούς προορισμούς, κάποιοι εκ των οποίων συγκεντρώνουν μεγάλη δημοσιότητα, προσελκύοντας, κάθε καλοκαίρι, το διεθνές jet set αυτού του πλανήτη. Αλλά και σε λιγότερο in style, εξίσου, όμως, όμορφες γωνιές της ελληνικής επικράτειας και alternative προορισμούς, που κινούνται σε πιο ήρεμους ρυθμούς.

Και η φετινή έκδοση επιδίδεται σε μία προσπάθεια γνωριμίας της βρετανικής, τουριστικής αγοράς -της δεύτερης μεγαλύτερης αγοράς για τον ελληνικό τουρισμό- με τις πιο πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, οι οποίες προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, «πρωταγωνιστώντας» στη διαμόρφωση της συνολικής εικόνας του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, και αναβαθμίζοντας την εμπειρία που βιώνει o ταξιδιώτης.

Σε ειδικό τμήμα της έκδοσης προβάλλονται κορυφαίες επιχειρήσεις από το ευρύ φάσμα του Tουρισμού.

Η έκδοση φιλοξενεί χαιρετισμούς της υφυπουργού Τουρισμού, κας Σοφίας Ζαχαράκη, του περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη, της περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κας Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα, του περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κρήτης, κ. Κυριάκου Κώτσογλου, της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πελοποννήσου, κας Άννας Καλογεροπούλου, του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας, κ. Νικόλαου Κοροβέση, του δημάρχου Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη, των προέδρων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Αλέξανδρου Βασιλικού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, κ. Γρηγόρη Τάσιου και της Ένωσης Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, κ. Μιχάλη Βλατάκη.

Επίσης, των προέδρων της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας, κ. Χαράλαμπου Βούλγαρη, του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά, κας Χριστίνας Τετράδη, του προέδρου της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, κ. Γρηγόρη Τάσιου, της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, κ. Νίκου Χαλκιαδάκη, της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, κ. Μανώλη Μαρκόπουλου και της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, κας Κωνσταντίνας Σβύνου.

Ολόκληρη η έκδοση, αλλά και κάθε συμμετοχή θα παρουσιαστεί σύντομα και στο money-tourism.gr.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *