Συνεργασία TUI – HolidayCheck

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σε συμφωνία συνεργασίας κατέληξαν η TUI και η HolidayCheck στον τομέα των εκδρομών και των δραστηριοτήτων, με μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες της Γερμανίας να αποτελεί τον τελευταίο συνεργάτη του κορυφαίου tour operator. 

Μέσω αυτής της συνεργασίας, τα μέλη του HolidayCheck Premium αποκτούν άμεση πρόσβαση σε χιλιάδες εκδρομές, δραστηριότητες και εισιτήρια για αξιοθέατα σε περισσότερους από 1.000 προορισμούς παγκοσμίως, που προσφέρει η TUI Musement.

“Αναζητούμε πάντα νέες προσφορές για το πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών μας και γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε στα μέλη μας αποκλειστικές εκπτώσεις και πρόσβαση στις καλύτερες εμπειρίες παγκοσμίως από εδώ και στο εξής”, είπε ο Steffen Ketterer, επικεφαλής επιχειρήσεων του HolidayCheck Premium.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η TUI ήταν μια λογική επιλογή ως συνεργάτης, καθώς διαθέτει μια ισχυρή ψηφιακή πλατφόρμα και ένα υψηλής ποιότητας χαρτοφυλάκιο εκδρομών, δραστηριοτήτων και εισιτηρίων. “Και, όπως και εμείς, βάζει πάντα τον πελάτη στην πρώτη θέση”, πρόσθεσε.

Οι ομάδες της TUI και του HolidayCheck ανέπτυξαν από κοινού μια προσαρμοσμένη έκδοση της πλατφόρμας TUI Musement και την ενσωμάτωσαν στον ιστότοπο του HolidayCheck.

Το χαρτοφυλάκιο της TUI περιλαμβάνει εισιτήρια για μουσεία και θεματικά πάρκα, αλλά και πεζοπορικές εκδρομές ή αθλητικές δραστηριότητες και είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Μεξικού, της Ισπανίας, της Ελλάδας, της Ταϊλάνδης και της Αυστραλίας.

Οι εκδρομές, οι δραστηριότητες και τα εισιτήρια μπορούν να προστεθούν γρήγορα σε μια κράτηση κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του ταξιδιού ή να γίνουν κρατήσεις απευθείας στον προορισμό μέσω του ιστότοπου HolidayCheck.

“Γνωρίζουμε ότι οι εμπειρίες είναι το καλύτερο μέρος ενός ταξιδιού και προάγουν ιδιαίτερα την αφοσίωση των πελατών. Η HolidayCheck το έχει επίσης αναγνωρίσει αυτό και είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί της”, σημείωσε ο Nishank Gopalkrishnan, επικεφαλής επιχειρήσεων της TUI Musement, της επιχείρησης εκδρομών και δραστηριοτήτων του ομίλου TUI.

“Ο κατάλογος των συνεργατών μας στην Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική μεγαλώνει. Αυτή είναι άλλη μια συνεργασία με έναν ηγέτη του κλάδου και δείχνει ότι η TUI έχει γίνει ο προτιμώμενος Β2Β συνεργάτης για Εκδρομές & Δραστηριότητες”, πρόσθεσε ο κ. Gopalkrishnan.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *