baumert stefan

TUI Γερμανίας: Ισπανία, Ελλάδα, Κροατία και Αίγυπτος, οι κορυφαίοι προορισμοί για το 2020

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πιο “πράσινες”, πιο εξατομικευμένες και πιο … μακριά, είναι οι διακοπές που επιθυμούν οι  Γερμανοί για το Καλοκαίρι του 2020, οι τάσεις για το οποίο δείχνουν ότι κορυφαίοι προορισμοί θα είναι οι Ισπανία, Ελλάδα, Κροατία και Αίγυπτος.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από τις τρέχουσες τάσεις ταξιδιού της TUI Γερμανίας. “Οι πελάτες μας αναζητούν όλο και περισσότερο εξειδικευμένες και ατομικές εμπειρίες”, ανέφερε ο Stefan Baumert, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Germany, σε εκδήλωση για την έκθεση Τουρισμού CMT που ξεκινά στις 11 Ιανουαρίου στη Στουτγάρδη. “Επιπλέον, η ζήτηση για “πράσινα ταξίδια” αυξάνεται συνεχώς, οι φιλοξενούμενοι μας κάνουν κρατήσεις για όλο και πιο βιώσιμες εκδρομές που προστατεύουν το περιβάλλον ή ωφελούν ιδιαίτερα τον τοπικό πληθυσμό, ενώ περισσότεροι από 9 εκατομμύρια παραθεριστές της TUI, ξοδεύουν ήδη τις διακοπές τους σε ξενοδοχεία με πιστοποίηση βιωσιμότητας”, κατέληξε ο κ. Baumert.

croatiaΣυνολικά, η TUI Γερμανίας, έχει επεκτείνει σημαντικά την προσφορά της για το καλοκαίρι του 2020 στους σημαντικότερους προορισμούς διακοπών, ειδικά στην Τουρκία, την Ελλάδα και τις Βαλεαρίδες και Κανάριους Νήσους.

Κλασική τάση, η Ισπανία επιστρέφει

Είναι ήδη προφανές ότι οι προορισμοί της Ισπανίας – πάνω από όλα Μαγιόρκα – παρουσιάζουν μεγαλύτερη ζήτηση από πέρυσι. Όπως επίσης η Ελλάδα, η Ιταλία και η Αίγυπτος. Οι διακοπές στην Γεμρναία και στη γειτονική Αυστρία εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλείς.

Επιπλέον, πολλοί Γερμανοί θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο, οπότε η ζήτηση για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων είναι αντίστοιχα υψηλή.

Η Καραϊβική και η Νοτιοανατολική Ασία, καθώς και οι Μαλδίβες και οι ΗΠΑ εμφανίζουν υψηλή ζήτηση. Η Ζανζιβάρη είναι το νέο “αστέρι” στα μακρινά ταξίδια. Το αρχιπέλαγος των ακτών της Ανατολικής Αφρικής είναι γνωστό ως νησί μπαχαρικών με τροπική φινέτσα και εντυπωσιάζει με τις όμορφες αμμώδεις παραλίες και την πολιτιστική ποικιλομορφία. Το καλοκαιρινό ξενοδοχείο TUI Blue Bahari θα ανοίξει το Καλοκαίρι του 2020 με έναν εξωτικό κήπο, σε αφρικανικό και αραβικό στιλ.

Το Πράσινο Ακρωτήριο, απολαμβάνει επίσης αυξανόμενη δημοτικότητα. Όλο το χρόνο οι ήπιες θερμοκρασίες, οι όμορφες παραλίες και η αυξανόμενη γκάμα ξενοδοχείων κάνουν τον τουρισμό στις βραχονησίδες των Νήσων του Ατλαντικού, πολύ ελκυστικό. Το νησί Sal, ειδικότερα, γίνεται ολοένα και περισσότερο προορισμός τάσης. Το πρώτο Robinson Club του Πράσινου Ακρωτηρίου άνοιξε πρόσφατα κοντά στη Σάντα Μαρία. Το πρώτο TUI Magic Life Club του Πράσινου Ακρωτηρίου κατασκευάζεται τώρα στο  νησί Boa Vista, με το άνοιγμα να προγραμματίζεται για τη χειμερινή περίοδο 2021/22.

Κάντε τις διακοπές σας όσο το δυνατόν πιο εξατομικευμένες

Εκτός από τη βιωσιμότητα, η ατομικότητα είναι ένας όλο και πιο σημαντικός παράγοντας για τους Γερμανούς στις διακοπές. «Οι πελάτες μας θέλουν εξατομικευμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες και υπηρεσίες», εξηγεί ο Stefan Baumert. Αντί για τυποποιημένες λύσεις, απαιτούνται περισσότερες ατομικές υπηρεσίες – όπως ένας ειδικός χώρος για μια γαστρονομική εμπειρία, μία μεταφορά, το δωμάτιο της επιλογής τους στο ξενοδοχείο και η συμμετοχή σε ένα αθλητικό ή πολιτιστικό γεγονός.

Περισσότερες από 150.000 εκδρομές και δραστηριότητες

Οι εκδρομές και οι δραστηριότητες στο χώρο είναι το πιο περιζήτητο προϊόν μέσω της εφαρμογής “My TUI”. Η TUI επεκτείνει το φάσμα των εκδρομών, δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων του επόμενου καλοκαιριού από 20.000 νέες δραστηριότητες για συνολικά περισσότερα από 150.000 προϊόντα. Η “Συλλογή TUI” προσφέρει επίσης αποκλειστικές εκδρομές ειδικά σχεδιασμένες για να δώσουν στους συμμετέχοντες μια αυθεντική εντύπωση της χώρας που επισκέπτονται. Κάθε εκδρομή TUI Collection εκπληρώνει συγκεκριμένα κριτήρια αειφορίας, για παράδειγμα ότι ο τοπικός πληθυσμός επωφελείται από την εκδρομή και ότι ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος ελαχιστοποιείται. Εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες έχουν ήδη λάβει μέρος σε μια τέτοια εκδρομή.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *