MYTHOS BEACH : Σημαντική εκδήλωση για παιδιά

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μια αξιόλογη εκδήλωση φιλανθρωπικού και οικολογικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ξενοδοχείο MYTHOS BEACH RESORT  της MARIS SOL HOTELS στο Αφάντου.
Συγκεκριμένα  η διεύθυνση του ξενοδοχείου για τέταρτη   συνεχή χρόνια κάλεσε για να περάσουν  ένα όμορφο πρωινό τα παιδιά των Κέντρο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Αγίου Νικολάου  όπου και παρευρέθηκαν εκεί το πρωί τις Τρίτης 28 Ιούνιου.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου στόχου, η διοίκηση του ξενοδοχείου οργάνωσε και υλοποίησε, με μεγάλη επιτυχία, συμβολικό  καθαρισμό της  παραλίας που βρίσκεται μπροστά στο ξενοδοχείο μαζί με τα παιδία των Κέντρο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και  με συνεργασία με το προσωπικό του ξενοδοχείου.  Με την ολοκλήρωση της δράσης πραγματοποιήθηκε  η έπαρση της ‘Γαλάζιας Σημαίας’.

Η ακτή του  Ξενοδοχείου, έχει βραβευτεί με  “Γαλάζια Σημαία” για το 2016. Η “Γαλάζια Σημαία” αποτελεί το πλέον αναγνωρίσιμο και διαδεδομένο διεθνές σύμβολο ποιότητας στον κόσμο. Απονέμεται από το 1987, σε ακτές και μαρίνες οι οποίες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις βράβευσης. Δεν αρκεί οι ακτές να διαθέτουν μόνο την απαιτούμενη εξαιρετική ποιότητα νερών κολύμβησης. Πρέπει επί πλέον να τηρούνται και τα υπόλοιπα 32 κριτήρια, τα οποία αναφέρονται σε  καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, εκτός των ενεργειών ευαισθητοποίησης του προσωπικού, των πελατών του και της τοπικής κοινωνίας, εφαρμόζει επίσης συγκεκριμένα μέτρα μείωσης κατανάλωσης πλαστικού, ενέργειας, νερού, ενισχύοντας παράλληλα την χρήση τοπικών/ελληνικών προϊόντων ώστε να λειτουργεί με σεβασμό στον τόπο που το φιλοξενεί.

Η διεύθυνση του Mythos Beach Resort έχει ήδη καλέσει τα παιδία και τους συνοδούς τους να επισκεφτούν ξανά το ξενοδοχείο  στο μέλλον και να περνούν μαζί ευχάριστα στους χώρους του.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *