Αρχική > ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ > 90.000 θέσεις προσθέτει η British Airways για Ελλάδα, Ισπανία και Τουρκία
britishairways

90.000 θέσεις προσθέτει η British Airways για Ελλάδα, Ισπανία και Τουρκία

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η British Airways, όπως ανακοίνωσε, αυξάνει την καλοκαιρινή χωρητικότητα με περισσότερες από 90.000 επιπλέον θέσεις σε Ισπανία, Ελλάδα και Τουρκία.

Οι νέες πτήσεις από τη Heathrow ανταποκρίνονται στο μεγάλο ενδιαφέρον των πελατών στην ιστοσελίδα της εταιρίας και οι 26 επιπλέον εβδομαδιαίες συχνότητες θα περιλαμβάνουν προορισμούς όπως Κέρκυρα, Κως, Πάφος, Ρόδος, Λανζαρότε, Τενερίφη και Μπόντρουμ.

Οι νέες πτήσεις προς την Ελλάδα και τα Κανάρια Νησιά θα είναι διαθέσιμες για κράτηση από σήμερα (Τρίτη) για ταξίδια μεταξύ 21 Ιουνίου και 5 Σεπτεμβρίου 2021.

ksd PRIMAGEL British Airways
adv

Το Bodrum στην Τουρκία θα είναι επίσης διαθέσιμο για πτήσεις από τις 18 Ιουλίου.

Οι ναύλοι ξεκινούν από £ 49 ανά διαδρομή προς το Lanzarote.

Η κίνηση αυτή, έρχεται πριν από την επόμενη απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με τον κατάλογο προορισμών για ταξίδια στο εξωτερικό, που θα ανακοινωθεί περίπου μετά από τρεις εβδομάδες, όπου υπάρχουν ελπίδες ότι Ελλάδα και Ισπανία, θα ενταχθούν στην πράσινη ζώνη.

Υπενθυμίζεται ότι Ελλάδα και Ισπανία είναι στην πορτοκαλί ζώνη, ενώ η Τουρκία στην κόκκινη.

Ο διευθυντής Δικτύων της BA Neil Chernoff είπε: «Είναι σαφές ότι οι Βρετανοί ελπίζουν ότι οι αγαπημένοι τους προορισμοί θα είναι ανοιχτοί τη στιγμή που έρχεται το Καλοκαίρι. Θέλουμε να τους παρέχουμε πρόσβαση σε θέσεις, σε προορισμούς που αγαπούν και να τους βοηθήσουμε να ταξιδέψουν. Και αν δεν μπορούν να ταξιδέψουν για κάποιο λόγο, θα είμαστε εκεί για αυτούς με απίστευτη ευελιξία, προκειμένου  να κάνουν αλλαγές στις κρατήσεις τους».

Παράλληλα, η μητρική εταιρία της British Airways, International Airlines Group, επιδιώκει να συγκεντρώσει 800 εκατομμύρια ευρώ για να αντιμετωπίσει τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα Covid-19.

Η εταιρία ξεκινά μια προσφορά ομολόγων μετά από μια σειρά προσπαθειών συγκέντρωσης κεφαλαίων από την έναρξη της κρίσης περισσότερο από ένα χρόνο πριν.

Η IAG ανακοίνωσε: «Δεδομένης της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας όσον αφορά στα αεροπορικά ταξίδια, τα καθαρά έσοδα από την προσφορά θα χρησιμοποιηθούν από την IAG για να ενισχύσει τον ισολογισμό του ομίλου και να αυξήσει τη συνολική θέση ρευστότητας και να παρέχει στον όμιλο αυξημένη λειτουργική και στρατηγική ευελιξία για εκμεταλλευτεί την ανάκαμψη της ζήτησης”.

Η IAG θα έχει την επιλογή να εξαργυρώσει όλα τα ομόλογα στις 8 Ιουνίου 2026 ή μετά.

Tagged

1 σχόλιο στο “90.000 θέσεις προσθέτει η British Airways για Ελλάδα, Ισπανία και Τουρκία

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *