Διεθνής προβολή της Νάξου στο Nautical Channel

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

«Θα καταφέρει η δημοφιλής παρουσιάστρια, κυρία Andi Van Zyl να τιθασεύσει τα κύματα της εντυπωσιακής Νάξου;»

Με την ευφάνταστη αυτή ερώτηση, ολοκληρώνεται η περιγραφή του 1ου επεισοδίου για τη Νάξο το οποίο θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, μέσα από το διεθνές δίκτυο του Nautical Channel  που εξειδικεύεται στις δραστηριότητες, τα σπορ και τις θεματικές μορφές Τουρισμού, με βαρύτητα στο θαλάσσιο Τουρισμό και μεταδίδεται σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Αφρική, Μέση Ανατολή και Αυστραλία, μέσω συνδρομητικών καναλιών συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον άνω των 25.000.000 τηλεθεατών  συνδρομητικών πλατφορμών με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα, από 40 τουλάχιστον χώρες.

Αν και στόχος είναι η ανάδειξη των εύρους των αθλητικών και θαλάσσιων δραστηριοτήτων, η εκπομπή θα «ξεδιπλώσει» όλες τις πτυχές του πολυδιάστατου Τουριστικού προϊόντος του προορισμού αναδεικνύοντας τη γαστρονομία,  τα γραφικά χωριά, την παράδοση και προπάντων τους φιλόξενους κατοίκους του νησιού, όπως άλλωστε φαίνεται και στο διαφημιστικό trailer που ήδη προβάλλει τη Νάξο παγκοσμίως, ενώ το επεισόδιο αναμένεται να αναμεταδοθεί στο τηλεοπτικό δίκτυο αρκετές φορές στο μέλλον. Σημειώνεται πως προηγηθήκαν γυρίσματα μίας εβδομάδας με την επίσκεψη τηλεοπτικού συνεργείου που οργανώθηκε από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και σε συνεννόηση με την  εταιρία Τουριστικού Marketing Remake.

«Μέσα από δράσεις που διαρκώς σχεδιάζουμε και υλοποιούμε, προωθούμε τα ειδικά Τουριστικά προϊόντα μας σε έγκριτα έντυπα Μέσα, την τηλεόραση, τα social media του προορισμού που έχουμε ενισχύσει ακόμη περισσότερο εφέτος, καθώς και σε δημοφιλείς διαδικτυακούς τόπους, με βαρύτητα στη γαστρονομία και τις ειδικές μορφές Τουρισμού . Η τηλεοπτική εκπομπή  είναι κομμάτι του προγράμματος δράσεων που δρομολογούμε με την βοήθεια ειδικών, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες ενέργειες στο άμεσο μέλλον», δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Λιανός που ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των πολύωρων και απαιτητικών γυρισμάτων. Το επεισόδιο θα προβληθεί τη Δευτέρα 16 Ιουλίου και ώρα 22.00 στο Nautical Channel, που μεταδίδεται στην Ελλάδα μέσα από τη  συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV.
Συντονιστείτε όλοι για να πάρετε «γεύση» από Νάξο και Μικρές Κυκλάδες!

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *