Εθιμοτυπική επίσκεψη της ομάδας της FRAPORT στη Σαντορίνη

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Συνάντηση γνωριμίας με υψηλόβαθμα στελέχη της κοινοπραξίας FRAPORT AG-SLENTEL Ltd, του εταιρικού σχήματος που έχει αναλάβει την ανάπτυξη και λειτουργία των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και της Σαντορίνης, πραγματοποιήθηκε χθες, στο δημαρχείο Θήρας.

fraportΗ συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα και οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας ενημέρωσαν για τα σχέδια και τις ιδέες τους σχετικά με τη νέα εποχή στο αεροδρόμιο Σαντορίνης.
Η κοινοπραξία, στόχος της οποίας είναι η ομαλή μετάβαση στα νέα δεδομένα καθώς και η αμοιβαία συνεργασία με την τοπική κοινωνία, έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα τις άτυπες συναντήσεις με τις τοπικές αρχές και τους φορείς των αεροδρομίων που θα έχει στην ευθύνη της, καθώς είχαν προηγηθεί ανάλογες επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη, στη Μύκονο και στην Κω.
O δήμαρχος Θήρας, κ. Ν. Ζώρζος, τόνισε ιδιαίτερα τη σημαντικότητα του αεροδρομίου στην ποιοτική ανάπτυξη του νησιού, τόσο σε επίπεδο εξυπηρέτησης των τουριστών, όσο και των κατοίκων του νησιού.
Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση οι δύο πλευρές συμφώνησαν ως προς την καλή διάθεση συνεργασίας και διαρκούς επικοινωνίας για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών.
Στη συνάντηση, εκτός από τον δήμαρχο Θήρας, κ. Νίκο Ζώρζο, παραβρέθηκαν και οι κ.κ. Μανώλης Καραμολέγκο, πρόεδρος των Ξενοδόχων και Νίκος Νομικός, πρόεδρος του Εμπορικοεπαγγελματικού Συλλόγου. Από την Fraport AG παραβρέθηκαν ο Dr. StefanSchulte, CEO της εταιρίας, η κα. Esther Nitsche, senior project manager – head of transition team, η κα. Καλλιόπη Μεγαλομίδου, senior project manager και ο κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου, senior business development manager του ομίλου Κοπελούζος (Slentelltd).

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *