Η πίτα των Μεσιτών Ναυτιλίας

ΦΟΡΕΙΣ

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή, ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων πραγματοποίησε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας στους φιλόξενους χώρους της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά.
Στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, η Ναυτική Διαίτησία, η ΕΝΕΛΝΜΕ, η ΕΕΝΜΑ, το Propeller Club of Athens, πλοιοκτήτες, εκπρόσωποι Συλλόγων, μέλη του Συνδέσμου, σύσσωμο το Δ.Σ. και πλήθος κόσμου.
Τα εκλεκτά εδέσματα και ποτά έτυχαν ευρείας αποδοχής από τους παρευρισκομένους, που συζήτησαν εκτεταμένα υπάρχουσες και πιθανές συνεργασίες, και θέματα κοινού ενδιαφέροντος, προεξαρχόντων φυσικά των τρεχουσών τάσεων της ναυλαγοράς.

Ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Κοτζιάς μετά τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος, παρουσίασε τις δράσεις του Συνδέσμου για την χρονιά που πέρασε και αναφέρθηκε στους στόχους του για τη νέα χρονιά, τη συνεχή προσπάθεια για στήριξη των μελών, αλλά και την εντεινόμενη εκπαιδευτική του δραστηριότητα, μέσω της άμεσης συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και άλλα Πανεπιστημιακά και εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, στα πλαίσια της οποίας απονεμήθηκαν και τα πιστοπιητικά Shipbroking Gnosis Certifcate στους επιτυχόντες σπουδαστές του 2015.

Έκανε επίσης ειδική μνεία και ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς, υποστηρικτές και όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Κλείνοντας την εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού με την ευχή και ελπίδα το 2016 να οδηγήσει στην ανάκαμψη της αγοράς ξηρού φορτίου, ούτως ώστε σε ένα χρόνο από σήμερα να επικρατεί μία σαφώς πιο αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *