miele

Miele: Νέα δεδομένα στην ταχύτητα και οικονομία στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Διαχρονική ποιότητα, κορυφαίες επιδόσεις, αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία συνιστούν το τρίπτυχο των επαγγελματικών συσκευών της Miele και κάποια από τα δεκάδες χαρακτηριστικά με τα οποία έχει συνδέσει το όνομα της το κορυφαίο γερμανικό brand.

Σημείο αναφοράς αποτελούν τα πλυντήρια ρούχων από 7 kg έως 32 kg του γερμανικού brand και οι υψηλότερες στροφές στυψίματος παγκοσμίως (g factor 542), που ελαχιστοποιούν το υπόλοιπο υγρασίας (45%).

Η in-house φροντίδα του ιματισμού με συσκευές Miele Professional, μπορεί να προσφέρει έως και 40% εξοικονόμηση, σε σχέση με την εξωτερική πλύση (αναλόγως περιοχής και λειτουργικών εξόδων).

The Benchmark Machines: Οδηγώντας την καινοτομία και την ακρίβεια σε νέα ύψη

Τα πλυντήρια ρούχων The Benchmark Machines συνιστούν την κορυφαία πρόταση της Miele για το πλύσιμο των ρούχων για φορτία 10 έως 20 kg θέτοντας νέα δεδομένα με τη σειρά Performance Plus, που απαιτεί πολύ λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια και νερό από τις συμβατικές συσκευές.

mieleΤα νέα πλυντήρια ρούχων βραβεύθηκαν στην κορυφαία έκθεση για τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια, Internorga, στο Αμβούργο, με το βραβείο Internorga Future Prize, αποσπώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία «Πρότυπο προϊόντων, τεχνολογίας και χαρακτηριστικών». Επιπλέον, αξιόλογες παγκόσμιες διακρίσεις αποτελούν τα Reddot design award και IF product design award.

20% εξοικονόμηση νερού και 30% ενέργειας

Τα The Benchmark Machines, δηλαδή οι σειρές Performance και Performance Plus αποτελούν σημείο αναφοράς στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας. O νέος μηχανισμός πλύσης EcoSpeed, που βασίζεται σε διαφορετικές ταχύτητες περιστροφής, συμβάλλει στον βαθύ καθαρισμό του ιματισμού. Ο πατενταρισμένος ανοξείδωτος κυψελωτός κάδος 2.0, προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ενώ το οβάλ τύμπανο των πλυντηρίων δεν έχει γωνίες, κοιλώματα ή σχισμές όπου μπορούν να συσσωρευτούν υπολείμματα απορρυπαντικού.

miele Έτσι, η σειρά Performance Plus μπορεί και προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση νερού κατά 20% και ενέργειας κατά 30%, σε σύγκριση με τα μοντέλα της προηγούμενης γενιάς, γεγονός που τοποθετεί τη Miele 20% και περισσότερο κάτω από άλλους κατασκευαστές στην κατανάλωση νερού και ενέργειας, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε μιλώντας στην έκθεση Internorga, ο Jurgen Schafer, επικεφαλής product manager για την τεχνολογία πλύσης στη Miele Professional.

Νέα εξατομικευμένα προγράμματα

Οι συσκευές της σειράς Performance Plus διαθέτουν πάνω από 90 σταθερά και ειδικά προγράμματα, καθώς και επιπρόσθετες θέσεις στη μνήμη, για περισσότερα από 100 εξατομικευμένα προγράμματα. Όλες οι σειρές διαθέτουν τον νέο πρακτικό, πατενταρισμένο μηχανισμό για το κλείδωμα της πόρτας.

Οι Νέοι Μικροί Γίγαντες από τη Miele: Το θεμέλιο μιας εξαιρετικής φιλοξενίας
  • Πλύσιμο και στέγνωμα πλήρους φορτίου σε 86’
  • 28% εξοικονόμηση ενέργειας, 22% εξοικονόμηση νερού

Οι Μικροί Γίγαντες της Miele, του κορυφαίου brand στον τομέα των λευκών συσκευών και «leader» στην αγορά της επαγγελματικής φροντίδας ιματισμού, με δυναμική παρουσία στην Ελλάδα από τη δεκαετία του ‘70, δεν αποτελούν νέο προϊόν. Έχουν δοκιμαστεί και κερδίσει επάξια τη θέση τους στις προτιμήσεις των ξενοδόχων, των ιδιοκτητών εστιατορίων, catering και cafés εδώ και πάνω από 40 χρόνια, με περισσότερες από 1 εκατομμύριο πωλήσεις συσκευών παγκοσμίως.miele

Ιδανική λύση για περιορισμένους χώρους

Σε εγκαταστάσεις όπου μεγάλες ποσότητες ιματισμού πρέπει να πλυθούν ενδελεχώς και σε περιορισμένο χώρο, οι Μικροί Γίγαντες της Miele ξεπερνούν τις προσδοκίες αφού απαιτούν όχι περισσότερο από 0,5m2, διαθέτοντας πλέον και αυξημένη χωρητικότητα. Ταυτόχρονα, η κατανάλωση ενέργειας και νερού έχει μειωθεί σημαντικά και η λειτουργία τους είναι ακόμα πιο απλή, χάρη σε μια νέα οθόνη αφής.

Ακόμη και με την πρώτη ματιά, ο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος πίνακας χειρισμού προδίδει αμέσως το γεγονός ότι δεν πρόκειται για οικιακές συσκευές. Η ποιότητα και η τεχνολογία κατασκευής τους πάνω απ’ όλα, έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε σημαντικά υψηλότερα επίπεδα έντασης χρήσης, όπως συνήθως συμβαίνει στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια.

mieleΟι συσκευές είναι διαθέσιμες σε δύο σειρές: τη σειρά Performance, που προσφέρει χωρητικότητα έως 7 kg και τη σειρά Performance Plus, με χωρητικότητες 7 και 8 kg. Φυσικά, όλα τα μοντέλα διαθέτουν τον ανοξείδωτο κυψελωτό κάδο της Miele, που χαρίζει έως και 4 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στον ιματισμό.

Σύντομοι χρόνοι πλύσης (49’) και στεγνώματος (37’)

Tο πρόγραμμα πλύσης Βαμβακερά 60ο C, με πλήρες φορτίο (7 ή 8 kg) και ζεστό νερό διαρκεί μόνο 49 λεπτά. Παρά το μεγαλύτερο φορτίο, η κατανάλωση νερού μειώθηκε έως και 22% και η εξοικονόμηση ενέργειας έφτασε το 28%. Η εταιρία επικεντρώθηκε παράλληλα και στη μείωση του χρόνου στεγνώματος: Το πρόγραμμα Βαμβακερά στο «Κανονικά στεγνά», με πλήρες φορτίο (7 kg), για τα μοντέλα με εξαγωγή αέρα διαρκεί τώρα μόνο 37 λεπτά. Τα στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας απαιτούν λιγότερο από 60 λεπτά, ή μόλις τα δύο τρίτα της προηγούμενης διάρκειας κύκλου.

Ο υψηλότερος συντελεστής στυψίματος g 704 στην αγορά

Παρότι οι νέοι Μικροί Γίγαντες της Miele διαθέτουν 1600 στροφές στυψίματος δεν αρκούν μόνο αυτές για μια τέλεια αποστράγγιση και συνεπώς για λιγότερο χρόνο στεγνώματος και εξοικονόμηση κόστους στεγνώματος. Ο χρόνος του στεγνώματος μειώνεται μέσω της ιδιαίτερα αποτελεσματικής αποστράγγισης των υφασμάτων κατά το στύψιμο, φτάνοντας τώρα ακόμη και έναν συντελεστή g 704, τον υψηλότερο στην αγορά.

Ένας αισθητήρας 3D παράκεντρου φορτίου εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία, παρά την αυξημένη ταχύτητα στυψίματος. Ο αισθητήρας αυτός σταματά τον κάδο γρήγορα όταν ανιχνεύει ανισορροπία φορτίου, πριν αλλάξει η κατεύθυνση περιστροφής και αναδιανέμει τα ρούχα.

Παράλληλα, τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, όπως η ανοξείδωτη στήριξη του άξονα του τυμπάνου και τα θερμαντικά στοιχεία που είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό στη διάβρωση υλικό, εγγυώνται τη μακροζωία των συσκευών: Οι νέοι Μικροί Γίγαντες περάσαν επιτυχώς δοκιμές αντοχής που αντιστοιχούν σε 30.000 ώρες λειτουργίας.

Εξειδικευμένα πακέτα προγραμμάτων και λειτουργίες για τον Τουρισμό

Εξειδικευμένα πακέτα προγραμμάτων, όπως το πακέτο «Ξενοδοχεία» (σχεδιασμένο ειδικά για τον ιματισμό των δωματίων, του εστιατορίου και της κουζίνας) καθώς και προγράμματα για ογκώδη υφάσματα, αλλά και κύκλοι για την αντιμετώπιση επίμονων λιπαρών λεκέδων, περιλαμβάνονται στους νέους πίνακες χειρισμού. Τα νέα μοντέλα λειτουργούν μέσω μιας νέας, εύχρηστης οθόνης χειρισμού, διαθέσιμης σε έως και 32 γλώσσες.

Άλλες έξυπνες ρυθμίσεις επιτρέπουν την εύκολη σύνδεση Plug & Play συστημάτων πληρωμών, αυτόματης δοσομέτρησης απορρυπαντικών, καθώς και αποκοπής φορτίου αιχμής, απλοποιώντας μια σειρά δραστηριοτήτων στην καθημερινή εργασία σας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *